Kolargol 26 Napisano 16 godzin temu Oddychaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 649 Napisano 16 godzin temu (edytowany) Kuźwa, nie da odpisać nawet co za zryp Blokuj frajerze mi skrzynkę nawet 1000 razy myślisz, że nie pogadam z kim chce ? Edytowano 16 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1423 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Kuźwa, nie da odpisać nawet co za zryp Znowu ma atak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 26 Napisano 16 godzin temu Uwaga konsam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 649 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Znowu ma atak? Jak widać Magda Nerwica go nie wyleczyła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1891 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Kuźwa, nie da odpisać nawet co za zryp Blokuj frajerze mi skrzynkę nawet 1000 razy myślisz, że nie poogadam z kim chce ? Nie pogadasz bo masz zablokowana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 131 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Znowu ma atak? Blokuje hejty wywalonych jaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 26 Napisano 16 godzin temu Wy też chorzy to co się zadzisz jeden z drugo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 649 Napisano 16 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Kolargol napisał: Uwaga konsam Wypjerdalaj w końcu na leczenie facet, bo jesteś upjerdliwy gorzej od muchy Edytowano 16 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Janusz z wąsem 22 Napisano 16 godzin temu Tak tylko dodam jeszcze, że nie jestem bicem ani żadnym z tutejszych inceli, żeby nikt potem nie latał za mną, wmawiając mi bycie którymś z nich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 26 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Blokuje hejty wywalonych jaj Odbij boje misiu smierdzisiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 26 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Wypjerdalaj w końcu na leczenie facet, bo jesteś upjerdliwy gorzej od muchy No! Jest progres. Ale lustro masz w łazience Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach