Minnie Moskowitz 186 Napisano wczoraj o 21:12 (edytowany) Przebudzenie. Edytowano wczoraj o 21:12 przez Minnie Moskowitz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1441 Napisano 16 godzin temu Dawno się przebudziłam Dzień dobry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 186 Napisano 15 godzin temu 28 minut temu, 250GodzinTak napisał: Dawno się przebudziłam Dzień dobry Dzień dobry. A ja czekam od półtorej godziny na doktora, miała być wizyta na 8:30 ale realia są, jakie są… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1441 Napisano 15 godzin temu 24 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Dzień dobry. A ja czekam od półtorej godziny na doktora, miała być wizyta na 8:30 ale realia są, jakie są… Nadal czekasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 186 Napisano 13 godzin temu 1 godzinę temu, 250GodzinTak napisał: Nadal czekasz? Przez drobne nieporozumienie z personelem czekaliśmy (ja i parę innych pacjentów) nie tu, gdzie trzeba, i bo badaniach czekam od razu na zabieg z miejscowym znieczuleniem… mam nadzieję, że do popołudnia już stąd pójdę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1441 Napisano 12 godzin temu 1 godzinę temu, Minnie Moskowitz napisał: Przez drobne nieporozumienie z personelem czekaliśmy (ja i parę innych pacjentów) nie tu, gdzie trzeba, i bo badaniach czekam od razu na zabieg z miejscowym znieczuleniem… mam nadzieję, że do popołudnia już stąd pójdę. Ale już załatwiłaś wszystko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 186 Napisano 10 godzin temu 1 godzinę temu, 250GodzinTak napisał: Ale już załatwiłaś wszystko? Dopiero po… długi dzień. I w brzuchu burczy, bo od 17 nic nie jadłam. 🦴 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 107 Napisano 10 godzin temu (edytowany) To się odżyw ale nie za bardzo co musisz pamiętać że gruba jesteś więc przypominam i mam nadzieję że nigdy nie schudniesz gruba świnio bo cię nienawidze huh Reklama mi wyskoczyła wszystko dla pieska i kość Edytowano 10 godzin temu przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1441 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Dopiero po… długi dzień. I w brzuchu burczy, bo od 17 nic nie jadłam. 🦴 Czemu się głodzisz? Idę na pazury. Miłego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 186 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Czemu się głodzisz? Idę na pazury. Miłego dnia Bo nie kazali jeść. Ooo pochwal się potem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach