Minnie Moskowitz 186 Napisano 4 godziny temu Farfalle z sosem borowikowym, boczkiem, i parmezanem (płaska bulimiczko osraj się). Madziu zapraszam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BeautifulThings 0 Napisano 4 godziny temu 13 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Farfalle z sosem borowikowym, boczkiem, i parmezanem (płaska bulimiczko osraj się). Madziu zapraszam. Łysa w życiu takiego czegoś nie żarła jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Remaster 1 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, BeautifulThings napisał: Łysa w życiu takiego czegoś nie żarła jeszcze Jakby nie jedzenie z koszy to też nigdy byś nie skosztował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1441 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Remaster napisał: Jakby nie jedzenie z koszy to też nigdy byś nie skosztował Zwłaszcza pod koszem, gdzie miał spotkanie z Kotarbą 19 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Farfalle z sosem borowikowym, boczkiem, i parmezanem (płaska bulimiczko osraj się). Madziu zapraszam. Ja mam kanapki. Ciemne pieczywo, masło, sałata lodowa, gotowane jajko, ser z czarnuszką i pomidor malinowy posypany ziołami prowansalskimi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 186 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, 250GodzinTak napisał: Zwłaszcza pod koszem, gdzie miał spotkanie z Kotarbą Ja mam kanapki. Ciemne pieczywo, masło, sałata lodowa, gotowane jajko, ser z czarnuszką i pomidor malinowy posypany ziołami prowansalskimi Iście wiosenna kanapeczka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 702 Napisano 1 godzinę temu Makaron w sosie borowikowym z torebki i boczkiem, posypany serem przypominającym parmezan. Łał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 186 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 7 minut temu, Malowany napisał: Makaron w sosie borowikowym z torebki i boczkiem, posypany serem przypominającym parmezan. Łał Prawdziwy parmezan i prawdziwe borowiki. To, że ty się żywisz samymi podróbami to już nie mój problem. Edytowano 1 godzinę temu przez Minnie Moskowitz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 702 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Prawdziwy parmezan i prawdziwe borowiki. To, że ty się żywisz samymi podróbami to już nie mój problem. Tak. Kupiłem pasztet z grzybami leśnymi, a w składzie pieczarki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 186 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Malowany napisał: Tak. Kupiłem pasztet z grzybami leśnymi, a w składzie pieczarki Jak się nie czyta składu to potem są niespodzianki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 702 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Jak się nie czyta składu to potem są niespodzianki. To swoją drogą, ale producent też wprowadza w błąd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 186 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Malowany napisał: To swoją drogą, ale producent też wprowadza w błąd. Sprawdziłam, że jest pieczarka leśna. Więc może wcale nie skłamali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 702 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Sprawdziłam, że jest pieczarka leśna. Więc może wcale nie skłamali. I ty w to wierzysz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 186 Napisano 54 minuty temu 6 minut temu, Malowany napisał: I ty w to wierzysz? Generalnie mam to gdzieś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach