250GodzinTak 1471 Napisano 8 godzin temu 15 minut temu, Koralgor napisał: Lubie Dumbo i Jez Nie lubie jajec A mnie lubisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Debian 2 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: A mnie lubisz? Ciebie nikt nie lubi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 150 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: A mnie lubisz? Ciebie też lubię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiochuj 5 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: A mnie lubisz? Przepraszam za wyzywanie nie wiem co mnie naszło. Chciałabym żeby był pokój na świecie i być blondynka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonɛJaja 25 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Koralgor napisał: Zglaszam to do prokuratury Lepiej opowiedz o tym psychiatrze. Pa perełko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 150 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, WywalonɛJaja napisał: Lepiej opowiedz o tym psychiatrze. Pa perełko Odchodzisz z forum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiochuj 5 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Koralgor napisał: Odchodzisz z forum? Będę mieć syndrom sztokholmski jak po byciu nałożnica moona sakwom już tęsknię za niom a ty Edytowano 8 godzin temu przez misiochuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 150 Napisano 8 godzin temu Moze tylko na inny temat przeszla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 150 Napisano 7 godzin temu 5 godzin temu, carcola napisał: No tak? Chyba jednak nie do końca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1471 Napisano 7 godzin temu Czy Doktor z Panią Dyrektorową nadal stalkują ludzi w sieci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 198 Napisano 4 godziny temu 3 godziny temu, 250GodzinTak napisał: Czy Doktor z Panią Dyrektorową nadal stalkują ludzi w sieci? Że ten temat jeszcze wisi, to coś niebywałego. 🫶 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Debian 2 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Że ten temat jeszcze wisi, to coś niebywałego. 🫶 Bo salowa się najeeebała i zapomniała usunąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach