pyszny2 33 Napisano 11 godzin temu Ladna moze byc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 33 Napisano 11 godzin temu ... https://imgur.com/a/OvrPdJM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 21 Napisano 11 godzin temu Dostałem ostrzeżenie na nerwica przez ciebie, bo napisalem, że Morvena to gruba karlica xD. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 33 Napisano 11 godzin temu .. https://ibb.co/NQYkC8K Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 33 Napisano 11 godzin temu ... https://ibb.co/fzwqJqmG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 33 Napisano 11 godzin temu ... https://ibb.co/Wvpbc0G6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TAXI Choroszcz 11 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, Owsicki napisał: Dostałem ostrzeżenie na nerwica przez ciebie, bo napisalem, że Morvena to gruba karlica xD. Znowu nie twoja wina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 33 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Owsicki napisał: Dostałem ostrzeżenie na nerwica przez ciebie, bo napisalem, że Morvena to gruba karlica xD. Ale sam tak napisales na nia czy ze ja tak powiedzialem? Jest jeszcze link? Jak zareagowala na to ? XD P.S. fajna laske wrzucilem? Na 3 zdj stuupki sa ty lubisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 21 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, TAXI Choroszcz napisał: Znowu nie twoja wina Moja czy nie moja, to hipokryzja, gdy wszyscy się na mnie rzucają, szczególnie bidet, i nic im się nie dzieje, a ja napisze prawdę na temat userki, to od razu mnie banują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 21 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, pyszny2 napisał: Ale sam tak napisales na nia czy ze ja tak powiedzialem? Jest jeszcze link? Jak zareagowala na to ? XD P.S. fajna laske wrzucilem? Na 3 zdj stuupki sa ty lubisz Ona nic, chyba jeszcze jej nie m, a w temacie krejzi jest, że napisałeś, że to gruba karlica i żebym uważał, to admin juz mi ostrzeżenie wlepił XD. Edytowano 11 godzin temu przez Owsicki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 21 Napisano 11 godzin temu Niezła, stópki też chyba spoko xD. Milego spotkania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 33 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Owsicki napisał: Ona nic, w temacie krejzi jest, że napisałeś, że to gruba karlica i żebym uważał, to admin juz mi ostrzeżenie wlepił XD. Widze xD nie chcialem zeby cos takiego uslyszala ale jak napisales to juz chuujj xD moze to ja skloni do ogarniecia sie i bedzie filigranowa xD Mam nadzieje ze jak ja skrzywdzilem to karma do mnie nie wroci xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 21 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, pyszny2 napisał: Widze xD nie chcialem zeby cos takiego uslyszala ale jak napisales to juz chuujj xD moze to ja skloni do ogarniecia sie i bedzie filigranowa xD Mam nadzieje ze jak ja skrzywdzilem to karma do mnie nie wroci xD Ale miałeś racje, do mnie ostatnio się czepiała, że jestem wkuurwiający i co chwile zaczepki, ale ją ignorowałem, a dzisiaj musiałem to z siebie wyrzucić, to już miły i fajny adminek przyleciał mi bana wlepić hihi xD. A taki fajny był i rozgość się, a tera warny wlepia znowu :D. A bidet, co mnie jedzie od schizoli z innymi to bezkarni. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1497 Napisano 11 godzin temu 14 minut temu, pyszny2 napisał: Ladna moze byc? Byłeś u lekarza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 33 Napisano 11 godzin temu 10 minut temu, Owsicki napisał: Niezła, stópki też chyba spoko xD. Milego spotkania Lizalbys jej stuupki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 33 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Byłeś u lekarza? Nie jak wruce to pojade Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 21 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, pyszny2 napisał: Lizalbys jej stuupki? Nie wiem, trochę ma wielkie paluchy, więc nie wiem jak się prezentują, jednak na pewno bym sobie nimi pomasował siurek, chociaż przez chwilę xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 33 Napisano 11 godzin temu Chce do lekarza zeby miec legitnego tescia z apteki bo boje sie ze elcia mi sprzeda gips z telegrama. Chociaz nawet gips lepszy niz nic przynajmniej placebo zadziala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 33 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Owsicki napisał: Nie wiem, trochę ma wielkie paluchy, więc nie wiem jak się prezentują, jednak na pewno bym sobie nimi pomasował siurek, chociaż przez chwilę xD Ma 161 cm wg ogloszenia i waga 45 kg. To bardzo filigranowa jest. To jest moje obecne wyobrazenie Salix Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 33 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, Owsicki napisał: Nie wiem, trochę ma wielkie paluchy, więc nie wiem jak się prezentują, jednak na pewno bym sobie nimi pomasował siurek, chociaż przez chwilę xD Ciekawe czy by doplaty nie chciala za takie fetysze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 21 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, pyszny2 napisał: Ma 161 cm wg ogloszenia i waga 45 kg. To bardzo filigranowa jest. To jest moje obecne wyobrazenie Salix Jak na tutkę to fajna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 21 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, pyszny2 napisał: Ciekawe czy by doplaty nie chciala za takie fetysze No nie wiem, to chyba lepsze niż lizanie się z klientem, masaż siurka stópkami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1497 Napisano 11 godzin temu 11 minut temu, pyszny2 napisał: Chce do lekarza zeby miec legitnego tescia z apteki bo boje sie ze elcia mi sprzeda gips z telegrama. Chociaz nawet gips lepszy niz nic przynajmniej placebo zadziala Czyli nie byłeś i dalej chlejesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 33 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Czyli nie byłeś i dalej chlejesz. Tak ale kreatyne wezne jak wroce a po tym tez nie mozna pic bo sie morrda uleje woda, to bedzie moj zapalnik ale tescia tez planuje ogarnac. Chce sie stac takim psycholem zeby ciecie na bramach sie mnie bali po samym spojrzeniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 33 Napisano 11 godzin temu Ciekawe co ta morvena zrobi jak to przeczyta chyba zamknie sie w sobie albo agresja wleci i znowu z placzem skasuje konto. Suuczysko ja jej pomoglem a ona mnie olala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1497 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, pyszny2 napisał: Tak ale kreatyne wezne jak wroce a po tym tez nie mozna pic bo sie morrda uleje woda, to bedzie moj zapalnik ale tescia tez planuje ogarnac. Chce sie stac takim psycholem zeby ciecie na bramach sie mnie bali po samym spojrzeniu Idź do psychiatry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 21 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, pyszny2 napisał: Ciekawe co ta morvena zrobi jak to przeczyta chyba zamknie sie w sobie albo agresja wleci i znowu z placzem skasuje konto. Suuczysko ja jej pomoglem a ona mnie olala A może to oleje, mi się wydaje, że to ta z tych wrednych jędz, co ich to nie rusza xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1497 Napisano 11 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 33 Napisano 11 godzin temu Pacz salowa teraz pije zywca 0.0 https://ibb.co/Tq8YGS9X Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 33 Napisano 11 godzin temu Arbus + tuskawka przypomina smakiem gume turbo z dziecinstwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach