Owsicky 4 Napisano 3 godziny temu Knur fekalny tu siedzi, żeby stalkować mnie i Klaudię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 220 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Pan troglodytes napisał: Ty cyganka bez zębów a Magda stara baba bez włosów. Ogarnijcie się dziewczyny bo nawet żul spod sklepu was nigdy nie zechce Ty cyganki nie widziałeś. Mnie zresztą też. Schudnij i umyj włosy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1514 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Pan troglodytes napisał: Ty cyganka bez zębów a Magda stara baba bez włosów. Ogarnijcie się dziewczyny bo nawet żul spod sklepu was nigdy nie zechce Nie szukam, bo jestem od wielu lat zajęta i grzecznie mi tutaj grubasku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1514 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Ty cyganki nie widziałeś. Mnie zresztą też. Schudnij i umyj włosy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicky 4 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Cukierman napisał: This Oboje jesteście knury, obciągnijcie sobie chłopaki xD. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicky 4 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Cukierman napisał: Zajęta przez kogo? Bo Bunia już dawno uciekł, chyba że masz na myśli Makarona Zajęta przez męża, a ty przez grabę bicusia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1514 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Owsicky napisał: Zajęta przez męża, a ty przez grabę bicusia Jaki tam jest numer klatki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan troglodytes 25 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Owsicky napisał: Knur fekalny tu siedzi, żeby stalkować mnie i Klaudię. Ciebie nie bo nie jestem pedałem jak ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicky 4 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Jaki tam jest numer klatki? Nie jestem pewien czy nie Głowackiego 44, ale może 22. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicky 4 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Pan troglodytes napisał: Ciebie nie bo nie jestem pedałem jak ty Jesteś peedałem, tak jak przemek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicky 4 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Cukierman napisał: W psychiatryku ? Do ciebie, tam gdzie dręczysz swoją matkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicky 4 Napisano 3 godziny temu Gdybyśmy z Klaudią byli parą, to bicuś knur fekalny, by nas prześladował i nie dał nam żyć. Psychol jak pravik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan troglodytes 25 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Nie szukam, bo jestem od wielu lat zajęta i grzecznie mi tutaj grubasku Zajęta przez komornika bo inni faceci uciekają gdzie pieprz rośnie... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicky 4 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Pan troglodytes napisał: Zajęta przez komornika bo inni faceci uciekają gdzie pieprz rośnie... Zajęta przez faceta, do którego nie masz wystartu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicky 4 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Cukierman napisał: Sratuszczak odpływasz, bo nawet Bicu by miał większe szanse i Klaudii od ciebie Klaudia tęskni za mną, a bicu jako rodowy psychol jak ty, siedzi w krzakach i tu się nie udziela, dopóki Klaudia się nie pojawia. Wtedy tu wraca i odzywają się w nim geny psychopaty, takie jak twoje po ojcu, co gnije w celi, a niedługo wyładujesz tam razem z moonem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan troglodytes 25 Napisano 2 godziny temu 36 minut temu, Owsicky napisał: Klaudia tęskni za mną, a bicu jako rodowy psychol jak ty, siedzi w krzakach i tu się nie udziela, dopóki Klaudia się nie pojawia. Wtedy tu wraca i odzywają się w nim geny psychopaty, takie jak twoje po ojcu, co gnije w celi, a niedługo wyładujesz tam razem z moonem xD Przecież ty masz zdiagnozowaną schizofrenie tylko nie bierzesz leków i to bardzo źle, bo chyba byś mógł nawet funkcjonować normalnie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan troglodytes 25 Napisano 2 godziny temu 39 minut temu, Cukierman napisał: Sratuszczak odpływasz, bo nawet Bicu by miał większe szanse i Klaudii od ciebie Za dużo już tych penów w Klaudiuszce a ona ma ograniczone możliwości wchłaniania więc dajmy już jej żyć;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicky 4 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Pisała wczoraj, że tęskni, zresztą ja ją mam w doopie i kocham już Czelsi, ale życzę bicusiowi i klaudii szczęścia xD. Może się szczerbaty z tobą podzieli klaudią, jak mu obciągniesz xD Edytowano 2 godziny temu przez Owsicky Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicky 4 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Pan troglodytes napisał: Za dużo już tych penów w Klaudiuszce a ona ma ograniczone możliwości wchłaniania więc dajmy już jej żyć;) Tylko jednego miała, za dużo penów to ty ze szczerbatym w więzieniu będziecie mieli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan troglodytes 25 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 godzinę temu, Minnie Moskowitz napisał: Ty cyganki nie widziałeś. Mnie zresztą też. Schudnij i umyj włosy. Nie ma się czego wstydzić Gienek Edytowano 1 godzinę temu przez Pan troglodytes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach