Margherite 94 Napisano 27 Kwiecień ? CO? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 94 Napisano 27 Kwiecień Taka czystka? Ktoś siedzi w pokoju bez klamek że się nudzi i kasuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 246 Napisano 27 Kwiecień 5 minut temu, Margherite napisał: Taka czystka? Ktoś siedzi w pokoju bez klamek że się nudzi i kasuje? Witaj. Wszystko przez filipa spamera, moderacja kasuje wszystkie tematy, w których on się udziela, a ten ułom specjalnie wszystko spamuje. Tak więc podziękowania dla niego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 246 Napisano 27 Kwiecień 1 minutę temu, libedovvski napisał: gadajcie z nim dalej to bedzie wiecej spamowal. Mów za siebie. Kto jak kto, ale ze mną to on sobie nie porozmawia. Skutecznie go tępię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 246 Napisano 27 Kwiecień 4 minuty temu, libedovvski napisał: pisze ogolnie dopoki ma tu po co przychodzic to bedzie blokowal bo go to bawi jak sie ludzie denerwuja jak beda go tu tepic to nie bedzie chcial sobie psuc humoru i jest szansa ze nie bedzie wlazil Tutaj już nikt z tym odszczepieńcem nie rozmawia, może jedynie to coś z wywalonymi jajami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1704 Napisano 27 Kwiecień Temat wisi 42 minuty. Próba. Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 265 Napisano 27 Kwiecień Zaorać to w piz..u Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 265 Napisano 27 Kwiecień Jak ktoś ma jeszcze nudle do wysłania, to niech wysyła i zamykać to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 187 Napisano 27 Kwiecień 36 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Tutaj już nikt z tym odszczepieńcem nie rozmawia, może jedynie to coś z wywalonymi jajami. Wyklikujesz? Tak Klaudiusz robił Zawsze można olać i pisać swoje bełkoty fantazyjne tylko krzyczą że to z pijaństwa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 187 Napisano 27 Kwiecień Ja to nawet wolę twoje bełkoty bo filmy i muza ciekawe a nie chliiiip nie mam dziewczyny uuuuuuuuu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 32 Napisano 27 Kwiecień Mam już dziewczynę z Holandii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 246 Napisano 27 Kwiecień 25 minut temu, szmul napisał: Ja to nawet wolę twoje bełkoty bo filmy i muza ciekawe a nie chliiiip nie mam dziewczyny uuuuuuuuu Jak ktoś się tylko nad sobą użala i tkwi w swoim marazmie, to tak już pozostanie. Trzeba chwytać życie za rogi i potrafić dostrzec w nim piękno, a każdy dzień może stać się inspiracją, by pójść do przodu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 32 Napisano 27 Kwiecień Gieniutka mnie bardzo kocha, dlatego ciągle za mną łazi i zgłasza moje posty wszystkie, a moderacja już ma dość jej zgłoszeń. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1704 Napisano 27 Kwiecień 3 minuty temu, Sernikowski napisał: Mam już dziewczynę z Holandii. Kiedy ją przedstawisz babci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 265 Napisano 27 Kwiecień 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Jak ktoś się tylko nad sobą użala i tkwi w swoim marazmie, to tak już pozostanie. Trzeba chwytać życie za rogi i potrafić dostrzec w nim piękno, a każdy dzień może stać się inspiracją, by pójść do przodu. Jakie piękne gufno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 32 Napisano 27 Kwiecień Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Kiedy ją przedstawisz babci? Mówiłem już babciom, jakie mam fajne koleżanki z Holandii, a jedna Czelsi mi poprawia humor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 187 Napisano 27 Kwiecień No nikt jej nie zakazuje pisać nie wiem po co zgłasza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 32 Napisano 27 Kwiecień Gieniutka ostatnio ciągle tylko Filip i Filip, i leci na mnie, ciągle mnie wspomina. Moje serce jednak należy już do innej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 187 Napisano 27 Kwiecień Po co tu zgłaszać cokolwiek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 265 Napisano 27 Kwiecień 1 minutę temu, szmul napisał: No nikt jej nie zakazuje pisać nie wiem po co zgłasza ktoś chciał zostać strażnikiem miejskim, ale nie wyszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 187 Napisano 27 Kwiecień Przed chwilą, Sernikowski napisał: Gieniutka ostatnio ciągle tylko Filip i Filip, i leci na mnie, ciągle mnie wspomina. Moje serce jednak należy już do innej. Etam nudzisz ja i irytujesz raczej i ciągle narzekasz i tu robisz jakieś konkursy wśród bab które trochę się ciebie boja albo wręcz nienawidzom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 246 Napisano 27 Kwiecień 12 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: ktoś chciał zostać strażnikiem miejskim, ale nie wyszło Tobie zaś nic w życiu nie wyszło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 32 Napisano 27 Kwiecień 12 minut temu, szmul napisał: Etam nudzisz ja i irytujesz raczej i ciągle narzekasz i tu robisz jakieś konkursy wśród bab które trochę się ciebie boja albo wręcz nienawidzom Wiem ja żartuje, ale nie chce żeby się cieszył liberdowsky, że odszedłem stąd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 32 Napisano 27 Kwiecień 1 minutę temu, Zbigniew Kucharski napisał: Takie fajne że siedzisz tu zamiast z nimi schizolu wyleniały No siedzę tu grając w gierke, Czelsi może na chwile wejdzie co jakiś czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 265 Napisano 27 Kwiecień 9 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Tobie zaś nic w życiu nie wyszło. No nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 32 Napisano 27 Kwiecień Ja siedząc tutaj wbijam cały czas levele w gierce. Kiedy muszę iść zrobić questa albo pozabijać smoki lub Czelsi wchodzi, to uciekam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach