Margherite 93 Napisano 8 godzin temu ? CO? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 93 Napisano 8 godzin temu Taka czystka? Ktoś siedzi w pokoju bez klamek że się nudzi i kasuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 234 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, Margherite napisał: Taka czystka? Ktoś siedzi w pokoju bez klamek że się nudzi i kasuje? Witaj. Wszystko przez filipa spamera, moderacja kasuje wszystkie tematy, w których on się udziela, a ten ułom specjalnie wszystko spamuje. Tak więc podziękowania dla niego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovvski 18 Napisano 7 godzin temu 24 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Witaj. Wszystko przez filipa spamera, moderacja kasuje wszystkie tematy, w których on się udziela, a ten ułom specjalnie wszystko spamuje. Tak więc podziękowania dla niego. gadajcie z nim dalej to bedzie wiecej spamowal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 234 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, libedovvski napisał: gadajcie z nim dalej to bedzie wiecej spamowal. Mów za siebie. Kto jak kto, ale ze mną to on sobie nie porozmawia. Skutecznie go tępię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovvski 18 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Mów za siebie. Kto jak kto, ale ze mną to on sobie nie porozmawia. Skutecznie go tępię. pisze ogolnie dopoki ma tu po co przychodzic to bedzie blokowal bo go to bawi jak sie ludzie denerwuja jak beda go tu tepic to nie bedzie chcial sobie psuc humoru i jest szansa ze nie bedzie wlazil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 53 Napisano 7 godzin temu Haha lol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 234 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, libedovvski napisał: pisze ogolnie dopoki ma tu po co przychodzic to bedzie blokowal bo go to bawi jak sie ludzie denerwuja jak beda go tu tepic to nie bedzie chcial sobie psuc humoru i jest szansa ze nie bedzie wlazil Tutaj już nikt z tym odszczepieńcem nie rozmawia, może jedynie to coś z wywalonymi jajami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1539 Napisano 7 godzin temu Temat wisi 42 minuty. Próba. Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 53 Napisano 7 godzin temu Prostak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 177 Napisano 7 godzin temu Zaorać to w piz..u Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 177 Napisano 7 godzin temu Jak ktoś ma jeszcze nudle do wysłania, to niech wysyła i zamykać to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 122 Napisano 7 godzin temu 36 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Tutaj już nikt z tym odszczepieńcem nie rozmawia, może jedynie to coś z wywalonymi jajami. Wyklikujesz? Tak Klaudiusz robił Zawsze można olać i pisać swoje bełkoty fantazyjne tylko krzyczą że to z pijaństwa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 122 Napisano 6 godzin temu Ja to nawet wolę twoje bełkoty bo filmy i muza ciekawe a nie chliiiip nie mam dziewczyny uuuuuuuuu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 24 Napisano 6 godzin temu Mam już dziewczynę z Holandii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 234 Napisano 6 godzin temu 25 minut temu, szmul napisał: Ja to nawet wolę twoje bełkoty bo filmy i muza ciekawe a nie chliiiip nie mam dziewczyny uuuuuuuuu Jak ktoś się tylko nad sobą użala i tkwi w swoim marazmie, to tak już pozostanie. Trzeba chwytać życie za rogi i potrafić dostrzec w nim piękno, a każdy dzień może stać się inspiracją, by pójść do przodu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 24 Napisano 6 godzin temu Gieniutka mnie bardzo kocha, dlatego ciągle za mną łazi i zgłasza moje posty wszystkie, a moderacja już ma dość jej zgłoszeń. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1539 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Sernikowski napisał: Mam już dziewczynę z Holandii. Kiedy ją przedstawisz babci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 177 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Jak ktoś się tylko nad sobą użala i tkwi w swoim marazmie, to tak już pozostanie. Trzeba chwytać życie za rogi i potrafić dostrzec w nim piękno, a każdy dzień może stać się inspiracją, by pójść do przodu. Jakie piękne gufno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 24 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Kiedy ją przedstawisz babci? Mówiłem już babciom, jakie mam fajne koleżanki z Holandii, a jedna Czelsi mi poprawia humor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 122 Napisano 6 godzin temu No nikt jej nie zakazuje pisać nie wiem po co zgłasza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 24 Napisano 6 godzin temu Gieniutka ostatnio ciągle tylko Filip i Filip, i leci na mnie, ciągle mnie wspomina. Moje serce jednak należy już do innej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 122 Napisano 6 godzin temu Po co tu zgłaszać cokolwiek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 53 Napisano 6 godzin temu No ba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 177 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, szmul napisał: No nikt jej nie zakazuje pisać nie wiem po co zgłasza ktoś chciał zostać strażnikiem miejskim, ale nie wyszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 122 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Sernikowski napisał: Gieniutka ostatnio ciągle tylko Filip i Filip, i leci na mnie, ciągle mnie wspomina. Moje serce jednak należy już do innej. Etam nudzisz ja i irytujesz raczej i ciągle narzekasz i tu robisz jakieś konkursy wśród bab które trochę się ciebie boja albo wręcz nienawidzom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 234 Napisano 6 godzin temu 12 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: ktoś chciał zostać strażnikiem miejskim, ale nie wyszło Tobie zaś nic w życiu nie wyszło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 24 Napisano 6 godzin temu 12 minut temu, szmul napisał: Etam nudzisz ja i irytujesz raczej i ciągle narzekasz i tu robisz jakieś konkursy wśród bab które trochę się ciebie boja albo wręcz nienawidzom Wiem ja żartuje, ale nie chce żeby się cieszył liberdowsky, że odszedłem stąd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zbigniew Kucharski 7 Napisano 6 godzin temu 21 minut temu, Sernikowski napisał: Mówiłem już babciom, jakie mam fajne koleżanki z Holandii, a jedna Czelsi mi poprawia humor Takie fajne że siedzisz tu zamiast z nimi schizolu wyleniały 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach