Zbigniew Kucharski 2 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 53 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 18 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Zbigniew Kucharski napisał: O tej godzinie kotarba heblował cię za Dino Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham Lewaków 8 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Sernikowski napisał: O tej godzinie kotarba heblował cię za Dino Właśnie to samo miałem pisać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 18 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 897 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Sernikowski napisał: O tej godzinie kotarba heblował cię za Dino Ja myślałam że pravol mu loda tylko robił. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 18 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Ja myślałam że pravol mu loda tylko robił. xd Chooy (kotarby) wie co tam się działo tej nocy za Dino, ale po praviku wszystkiego się można spodziewać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zbigniew Kucharski 2 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, Еlciаа napisał: Ja myślałam że pravol mu loda tylko robił. xd Nie robił bo nie jest pedałem ale za to ty będziesz robiła jak Kotarba przyjedzie do Warszawy w okolice kwiatowej i sie dowie co pisałaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 18 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zbigniew Kucharski napisał: Nie robił bo nie jest pedałem ale za to ty będziesz robiła jak Kotarba przyjedzie do Warszawy w okolice kwiatowej i sie dowie co pisałaś Po drodze do ciebie wjedzie do Łodzi, gdy go wypuszczą z celi, i go zaspokoisz, to już do Elci mu się nie będzie chciało, psycholu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 897 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Zbigniew Kucharski napisał: Nie robił bo nie jest pedałem ale za to ty będziesz robiła jak Kotarba przyjedzie do Warszawy w okolice kwiatowej i sie dowie co pisałaś A ja nawet nie wiem gdzie jest kwiatowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 18 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Zbigniew Kucharski napisał: Bo jestem pedałem Wiemy. Peedofilem pewnie też, zboczeńcu na utrzymaniu starej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zbigniew Kucharski 2 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, Еlciаа napisał: A ja nawet nie wiem gdzie jest kwiatowa. Tam gdzie mieszkasz na socjalnym Edytowano 1 godzinę temu przez Zbigniew Kucharski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 18 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zbigniew Kucharski napisał: Tam gdzie mieszkasz na socjalnym Wystalkowałeś te dane z fejsbuka elci, psycholu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1538 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Zbigniew Kucharski napisał: Nie robił bo nie jest pedałem ale za to ty będziesz robiła jak Kotarba przyjedzie do Warszawy w okolice kwiatowej i sie dowie co pisałaś Kotarba siedzi.. I nie prędko wyjdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 897 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Zbigniew Kucharski napisał: Tam gdzie mieszkasz na socjalnym Sprawdziłam i to jest przy polach mokotowskich czyli dobre 5 km dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach