karmazynowy przyplyw 181 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: To idź do Iskry Jesteśmy w separacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1945 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: nawet nie wiedziałbym jak to zrobić Wszystkiego cie nauczę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 54 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Jesteśmy w separacji. Ale pento ssac sapiac może Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 181 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, WywaloneJajca napisał: Ale pento ssac sapiac może Nie kur.. nie może Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1945 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: Sorry, ale ja na zeszyt nie stękam Może weźmie chwilówkę specjalnie dla ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 54 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Nie kur.. nie może Widac ze lubi być podrecznom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 334 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Wszystkiego cie nauczę teraz to o dobrego nauczyciela niełatwo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 54 Napisano 3 godziny temu Jeczec każda potrafi więc luz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 54 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: Nie kur.. nie może To pożycz od Leżaka słynne spodnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 181 Napisano 3 godziny temu 22 minuty temu, 250GodzinTak napisał: To idź do Iskry Elce ostatnio wysyłałem próbkę, to była zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 54 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Elce ostatnio wysyłałem próbkę, to była zadowolona. Jeczacy chlop to kripi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 901 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Elce ostatnio wysyłałem próbkę, to była zadowolona. To było dobre. XD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1945 Napisano 3 godziny temu 15 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: teraz to o dobrego nauczyciela niełatwo... Ja umiem dobrze nauczyć z czego sobie uczeń życzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 54 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ja umiem dobrze nauczyć z czego sobie uczeń życzy. Z polskiego poucz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 181 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Еlciаа napisał: To było dobre. XD Weź, bo jeszcze salowa będzie dzwonić po wypłacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1945 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WywaloneJajca napisał: Z polskiego poucz Oprócz tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 685 Napisano 3 godziny temu 55 minut temu, Еlciаа napisał: Jaśniej to że muzyczyny ciągniesz po makaronie... Zawsze potrafisz strzelić w dziesiątkę serduszko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 901 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Weź, bo jeszcze salowa będzie dzwonić po wypłacie. Chce jeszcze. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 181 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Ja umiem dobrze nauczyć z czego sobie uczeń życzy. Budowa ciała kobiety na żywym przykładzie 🥸 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 54 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Oprócz tego. Ale uczeń se tego życzy to po co się reklamujesz falszywie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 54 Napisano 3 godziny temu Ale zawsze baba może jeczec jak nic nie umie więc luz. Chętnych zawsze znajdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 181 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Zawsze potrafisz strzelić w dziesiątkę serduszko Że ja tego nie wyłapałem, a elka tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1945 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Budowa ciała kobiety na żywym przykładzie 🥸 Spoko mówisz i masz. Wynajmie sie kucharkę czy sprzątaczkę na godzinę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 181 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Chce jeszcze. Weź, bo ludzie patrzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 901 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Zawsze potrafisz strzelić w dziesiątkę serduszko Ma się ten dar. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 685 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Że ja tego nie wyłapałem, a elka tak Spoko, ostatnio sporo przeszedłeś, także wyluzuj 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 181 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Spoko mówisz i masz. Wynajmie sie kucharkę czy sprzątaczkę na godzinę Ja wybieram na kim chcę się uczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 334 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, Еlciаа napisał: To było dobre. XD pewnie włączył nagrywanie jak wchodził po schodach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 901 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Że ja tego nie wyłapałem, a elka tak Jak nie czaisz co to znaczy dzwigać kredens to nie moja wina. ;pp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 54 Napisano 3 godziny temu Jak zawsze pjerdolety. Bajojajo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach