Sernikowski 28 Napisano 1 godzinę temu Ja to ostatnio troche polatałem po dworze i jak mi doopa schudła, ze dwa centymetry w pasie straciłem, a klata nadal szeroka, to jestem zadowolony. Nie mam może nadal wielkich mięśni w lapach, ale proporcje klata do tyłka i nóg mam fajne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1945 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: Jak glowa nie gra to nie zrobisz, przynajmniej ja tak miałem. Wszystko jest w głowie i wszystkie choroby biorą się z głowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 54 Napisano 1 godzinę temu Może jęczy jak maciora i temu mu pojasniala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 334 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: A tobie nie odpowiada Najlepiej samemu się uczyć a jak sie czegoś nie wie dopytać. jak do mnie pisze to mu odpowiadam 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 28 Napisano 1 godzinę temu Gruberem już nie będę, bo nawet jak lekko przytyje to idę latać po dworze i znowu chudnę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 685 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: A tobie nie odpowiada Najlepiej samemu się uczyć a jak sie czegoś nie wie dopytać. Przeszłość nas poróżniła poza tym nic Dokładnie, ale warto pytać kogoś kto nam odpowie po ludzku tak jak Ty mi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 181 Napisano 1 godzinę temu Stękanie 500 zł Fota 11, 2 cm 450 zł Rozmowa 200 zł Cyberk 1000 zł Pokaz tańca 1 min 300 zł Zapraszam. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 54 Napisano 1 godzinę temu Za drogo można za darmo miec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 685 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 5 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: jak do mnie pisze to mu odpowiadam Pojedź do Magdy spotkaj się i przestań udawać Greka w necie To wszystko ode mnie i powodzenia. Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 334 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: Jak glowa nie gra to nie zrobisz, przynajmniej ja tak miałem. to się zmuszasz trenujesz codziennie i nie odpuszczasz jednego dnia im gorzej tym bardziej pilnujesz dyscypliny potem jest lepiej, a trening wchodzi w nawyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1945 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Stękanie 500 zł Fota 11, 2 cm 450 zł Rozmowa 200 zł Cyberk 1000 zł Pokaz tańca 1 min 300 zł Zapraszam. Stękanie nawet się opłaca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 181 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WywaloneJajca napisał: Za drogo można za darmo miec Ale ja jestem ekskluzywny. Ty masz rabat po znajomości i otwarty zeszyt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 20 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: U mnie 101 kg 🥺 dawno sie nie wazylem ale mozliwe ze podobnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 20 Napisano 1 godzinę temu musze ruszyc grube dupsko w koncu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 125 Napisano 1 godzinę temu jakie wielkie grubasy libed tyle nie wazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 54 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Ale ja jestem ekskluzywny. Ty masz rabat po znajomości i otwarty zeszyt. Ekskluzywny menel. To daj na zeszyt wycie knura Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 334 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Stękanie nawet się opłaca może są zniżki na zestawy np. minuta stękania + taniec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 20 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, szmul napisał: jakie wielkie grubasy libed tyle nie wazy trzeba go utuczyc 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 181 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Stękanie nawet się opłaca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1945 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: może są zniżki na zestawy np. minuta stękania + taniec Czasem stękam że mi sie wstać nie chce a Mati za to płaci 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 125 Napisano 1 godzinę temu Ja mam 5 z przodu to nie wiem czy dla typa 80 coś to bardzo ciężkie jak dzwigajom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1945 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: trzeba go utuczyc Ale on jest nie wysoki to utuczenie spowoduje że będzie gruby chłop. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 54 Napisano 1 godzinę temu Grubasy do wrestlingu paszoł i tak udajecie to chociaz będziecie się sadlem za hajs napjerdalac dla tłumu napalonych troglodytek jezowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 20 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ale on jest nie wysoki to utuczenie spowoduje że będzie gruby chłop. bycie knurem zobowiazuje taki tucznik tez nie jest wysoki z metr w klebie a wazy pol tony 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 181 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, WywaloneJajca napisał: Ekskluzywny menel. To daj na zeszyt wycie knura Robię szejke dupom (na razie się uczę) 150 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 334 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, szmul napisał: Ja mam 5 z przodu to nie wiem czy dla typa 80 coś to bardzo ciężkie jak dzwigajom myślałem że jesteś nieco młodsza ale już ta preferencja względem facetów po 80tce jest zaskakująca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 20 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WywaloneJajca napisał: Grubasy do wrestlingu paszoł i tak udajecie to chociaz będziecie się sadlem za hajs napjerdalac dla tłumu napalonych troglodytek jezowych wyemigrujemy do Japonii tam grubasy sumo sa powazane i szanowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 334 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ale on jest nie wysoki to utuczenie spowoduje że będzie gruby chłop. idealny kształt to kula Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 54 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Robię szejke dupom (na razie się uczę) 150 zł Zapłacę ale za gore z elzbietom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 54 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: wyemigrujemy do Japonii tam grubasy sumo sa powazane i szanowane Szerokiej drogi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach