WywaloneJajca 89 Napisano 10 godzin temu No bo gdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 89 Napisano 10 godzin temu Liczę że mi kupisz taka torebeczkę i będę se w niej nosić kartofle z dino 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bandziorekk 2 Napisano 10 godzin temu TYRASZ ZA NAJNIŻSZĄ KRAJOWĄ DLATEGO ZAZDROŚCISZ INNYM ŻE ICH STAĆ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 240 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, WywaloneJajca napisał: No bo gdzie. Zdejmij ten awatar, bo mam rozjazd umysłowy kogo czytam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bandziorekk 2 Napisano 10 godzin temu NAWET NA CYCKI OD LAT NIE POTRAFIŁAŚ UZBIERAĆ A KOSZTOWAŁY WTEDY Z 10 - 15 TYS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 89 Napisano 10 godzin temu Czego zazdroszcze? Kawałka skory za nieadekwatna kwotę? Wypjerdalaj owsik do odbytu bo ręce opadaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bandziorekk 2 Napisano 10 godzin temu WIĘC Z CZYM DO LUDZI BIEDOTO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 89 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: Zdejmij ten awatar, bo mam rozjazd umysłowy kogo czytam. Niestety nie ma obecnie takiej możliwości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bandziorekk 2 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJajca napisał: Czego zazdroszcze? Kawałka skory za nieadekwatna kwotę? Wypjerdalaj owsik do odbytu bo ręce opadaja TEGO ŻE ICH STAĆ A CIEBIE NIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 89 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Bandziorekk napisał: WIĘC Z CZYM DO LUDZI BIEDOTO Odezwał się bogacz na włościach startujący do bananowej nimfetki oderwanej z sufitu. Jej ojciec na pewno cie przyjmie jako zięcia i razem poprowadzicie biznes xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 89 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Bandziorekk napisał: TEGO ŻE ICH STAĆ A CIEBIE NIE Ale ja mam wywalone jajca na takie ...y szczerbaty. Do grobu i tak nie zabierzesz niczego prócz świadomości więc zastanów się czy chcesz znowu być owsica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bandziorekk 2 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJajca napisał: Odezwał się bogacz na włościach startujący do bananowej nimfetki oderwanej z sufitu. Jej ojciec na pewno cie przyjmie jako zięcia i razem poprowadzicie biznes xD ZAWSZE POWTARZAM ŻE TO TYLKO MOJA KOLEŻANKA ALE JA BĘDĘ MIAŁ FULL KASY ZA ZIEMIĘ I TAK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 729 Napisano 10 godzin temu Koralgolica - trolica jak pisała o tych torebkach hermesa to trolisko nie miało pojęcia o czym pisze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 89 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Bandziorekk napisał: ZAWSZE POWTARZAM ŻE TO TYLKO MOJA KOLEŻANKA ALE JA BĘDĘ MIAŁ FULL KASY ZA ZIEMIĘ I TAK Wyjdz bo śmierdzisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 89 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, salix napisał: Koralgolica - trolica jak pisała o tych torebkach hermesa to trolisko nie miało pojęcia o czym pisze. Za bardzo odleciał w konfabulacjach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bandziorekk 2 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, salix napisał: Koralgolica - trolica jak pisała o tych torebkach hermesa to trolisko nie miało pojęcia o czym pisze. PRZECIEZ NAJTANSZE KOSZTUJĄ 6 CZY 7 TYSIĘCY SPRAWDZIŁEM WŁAŚNIE WIECZORNA ZAZROSCI BO TAKIEJ KASY NIGDY NIE ZAROBIŁA W MIESIĄCU 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bandziorekk 2 Napisano 10 godzin temu Z CZEGO SIĘ CIESZYSZ LOCHO 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 194 Napisano 10 godzin temu 7 minut temu, salix napisał: Koralgolica - trolica jak pisała o tych torebkach hermesa to trolisko nie miało pojęcia o czym pisze. Nie wiem czego zazdrościsz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 89 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: Nie wiem czego zazdrościsz. Tobie obycia elokwencji zamożności i obracania się w wyższych sferach Hermesa. I tego że między kolejnym bankietem w Windsorze wybrałaś kafeteria. Doceniamy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 194 Napisano 10 godzin temu 8 minut temu, WywaloneJajca napisał: Za bardzo odleciał w konfabulacjach. To bardzo sugestywne, że największy ból du/pska u bab sprawia, że któraś ma drogą torebkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 89 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: To bardzo sugestywne, że największy ból du/pska u bab sprawia, że któraś ma drogą torebkę Możliwe. Nie znam tego bólu. Widzę natomiast co tobie imponuje w życiu i jest to bardzo odległe od moich priorytetów. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 194 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, WywaloneJajca napisał: Tobie obycia elokwencji zamożności i obracania się w wyższych sferach Hermesa. I tego że między kolejnym bankietem w Windsorze wybrałaś kafeteria. Doceniamy Przecież nie ja się nad tym spuszczam tylko salix i płaska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 194 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJajca napisał: Możliwe. Nie znam tego bólu. Widzę natomiast co tobie imponuje w życiu i jest to bardzo odległe od moich priorytetów. Bankiet w windsorze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 89 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Przecież nie ja się nad tym spuszczam tylko salix i płaska. Tu się nikt nie spuszcza. To się dzieje tylko w twojej napędzanej psychoza dużej glowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 194 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJajca napisał: Tu się nikt nie spuszcza. To się dzieje tylko w twojej napędzanej psychoza dużej glowie. No wlasnie widze, ze nikt. Zalozylas juz kolejny temat, a salix i plaska biegaja i jak papugi hermes hermes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Україна 28 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJajca napisał: Tobie obycia elokwencji zamożności i obracania się w wyższych sferach Hermesa. I tego że między kolejnym bankietem w Windsorze wybrałaś kafeteria. Doceniamy Przecież rewelacje tego typu to ciągle Płaska tu serwuje m.in ile właśnie rzekomo wydali (a raczej jej autystyczny paź ) tu czy tam włącznie z rzekomymi wydatkami teściowej... Znamienne że u niej Cię to nie mierzwi wcale, Dulska Wieczorno 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 89 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: No wlasnie widze, ze nikt. Zalozylas juz kolejny temat, a salix i plaska biegaja i jak papugi hermes hermes Widziałeś jej cycki ze wiesz ze plaska? Dodaj coś o anemii bo to jest takie śmieszne że można se boki rozerwać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beejbe 3 Napisano 10 godzin temu 25 minut temu, Bandziorekk napisał: NAWET NA CYCKI OD LAT NIE POTRAFIŁAŚ UZBIERAĆ A KOSZTOWAŁY WTEDY Z 10 - 15 TYS TAK JAK TY NA ZĘBY BIEDAKU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beejbe 3 Napisano 10 godzin temu 22 minuty temu, Bandziorekk napisał: ZAWSZE POWTARZAM ŻE TO TYLKO MOJA KOLEŻANKA ALE JA BĘDĘ MIAŁ FULL KASY ZA ZIEMIĘ I TAK BĘDZIESZ MIAŁ CO NAJWYŻEJ W SIMSACH MITOMANIE USZATY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JAmen 4 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJajca napisał: Widziałeś jej cycki ze wiesz ze plaska? Dodaj coś o anemii bo to jest takie śmieszne że można se boki rozerwać. SAMA NA ERO PISAŁA KIEDYŚ ŻE ZAMÓWIŁA STANIK AA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach