WywaloneJajca 89 Napisano 3 godziny temu Czy moje zdjęcie nadaje się na tindera? Mówiłem wam że jestem czadem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 21 Napisano 3 godziny temu (edytowany) masz awek slawnego czlowieka Edytowano 3 godziny temu przez NajśliczniejszyZCałejWsi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 89 Napisano 3 godziny temu Tak on jest sławny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 21 Napisano 3 godziny temu Jako slawna persona nie musi miec dobrego zdjecia wystarczy ze jest soba 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 89 Napisano 3 godziny temu Persona non grata na zlomowisku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beejbe 3 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, WywaloneJajca napisał: Czy moje zdjęcie nadaje się na tindera? Mówiłem wam że jestem czadem. PODOBASZ SIĘ KOBIETOM!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 89 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Beejbe napisał: PODOBASZ SIĘ KOBIETOM!!! ZDYCHAJ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 906 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Beejbe napisał: PODOBASZ SIĘ KOBIETOM!!! A jak. Czad jak chúj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 89 Napisano 3 godziny temu No a yak. Wszyscy padajom jak muchy taki czad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 89 Napisano 3 godziny temu Cyklon P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 21 Napisano 3 godziny temu 15 minut temu, WywaloneJajca napisał: Persona non grata na zlomowisku niewazne jak mowia byle mowili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 89 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: niewazne jak mowia byle mowili Przepros nimfetke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 906 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: niewazne jak mowia byle mowili To mój tekst!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 21 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, WywaloneJajca napisał: Przepros nimfetke a niby za co ja ja ledwo znam ale zawsze bylem dla niej mily Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 89 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: To mój tekst!!! Twoje texty są tak uniwersalne ze se każdy może przypisać oesu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 21 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: To mój tekst!!! niemozliwe ze jestes az tak stara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 89 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: a niby za co ja ja ledwo znam ale zawsze bylem dla niej mily Powód i kij zawsze się znajdom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 906 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: niemozliwe ze jestes az tak stara Aż tak to nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 906 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, WywaloneJajca napisał: Twoje texty są tak uniwersalne ze se każdy może przypisać oesu Mój i koniec. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 89 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Mój i koniec. xd Pindolec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 21 Napisano 3 godziny temu Elka pewnie by chciala tantiemy za te teksty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 89 Napisano 3 godziny temu Raczej tandemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 906 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: Elka pewnie by chciala tantiemy za te teksty Nic nie chce, piszę głupoty bo co innego pozostaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 21 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Nic nie chce, piszę głupoty bo co innego pozostaje. pojsc spac co moze uczynie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 906 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, WywaloneJajca napisał: Raczej tandemy Bez przesady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 906 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: pojsc spac co moze uczynie Ja chyba tyż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach