Kwnl 0 Napisano 4 godziny temu Co uważacie o dominujących facetach? Zarówno w łóżku, ale też na codzień? Ja mam takiego i w łóżku mnie to kręci, czuję się wtedy jak jego własność i my to lubimy, ale na codzień jest to męczące:/ jakieś doświadczenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 89 Napisano 4 godziny temu Jestem największym samcem alfa w całej choroszczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 21 Napisano 4 godziny temu jak jakis facet probuje dominowac kopie go w jaja i szybko uciekam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 89 Napisano 4 godziny temu Wszystkie owsiki się mnie bojom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 906 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Kwnl napisał: Co uważacie o dominujących facetach? Zarówno w łóżku, ale też na codzień? Ja mam takiego i w łóżku mnie to kręci, czuję się wtedy jak jego własność i my to lubimy, ale na codzień jest to męczące:/ jakieś doświadczenia? Mam tak samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 89 Napisano 4 godziny temu Butch może być tylko jedna w stadzie zapamiętaj to elzbieta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwnl 0 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Mam tak samo. O proszę. Mnie już od jakiegoś czasu to męczy na codzień. On stosuje dominację psychiczną.. coraz bardziej to zauważam. Czerwona lampka mi się zapaliła gdy zaczął mówić, że musi mnie wychować. A u Ciebie jak jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 89 Napisano 4 godziny temu Moze lubi adult bejbi. Ja bym założyła pampersa i nasråla to by mu się odechciało wychowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 906 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Kwnl napisał: O proszę. Mnie już od jakiegoś czasu to męczy na codzień. On stosuje dominację psychiczną.. coraz bardziej to zauważam. Czerwona lampka mi się zapaliła gdy zaczął mówić, że musi mnie wychować. A u Ciebie jak jest? U mnie dominacja w łóżku jak najbardziej za to na co dzień w większości dominuje ja. Edytowano 4 godziny temu przez Еlciаа Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 89 Napisano 4 godziny temu Na co dzień się pisze tak więc co to za dominacja psychiczna w ogóle haa haa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasty z kafeterii 12 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, WywaloneJajca napisał: Moze lubi adult bejbi. Ja bym założyła pampersa i nasråla to by mu się odechciało wychowania O TY PRYMITYWNE PRUWSKO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 89 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, pasty z kafeterii napisał: O TY PRYMITYWNE PRUWSKO Pruwyt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 906 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, WywaloneJajca napisał: Na co dzień się pisze tak więc co to za dominacja psychiczna w ogóle haa haa Poprawilam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 89 Napisano 4 godziny temu Zegnam cìpcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach