murb 784 Napisano 8 godzin temu temat. Ciekawe ile ten przetrwa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
molaf 0 Napisano 8 godzin temu dopoki libcio seba nie przyjdzie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 784 Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, molaf napisał: dopoki libcio seba nie przyjdzie xD Ale to Ty jesteś sprawcą znikania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 220 Napisano 5 godzin temu Można łatwo się przekonać co i kogo przyniesie noc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 784 Napisano 5 godzin temu 12 minut temu, Get Оut napisał: Można łatwo się przekonać co i kogo przyniesie noc. Nowe wyzwanie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 220 Napisano 4 godziny temu 16 minut temu, murb napisał: Nowe wyzwanie! Początek tygodnia to zawsze nowe możliwości i lubię początki , bo to motywuje żeby skończyć com zaczął. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 784 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Get Оut napisał: Początek tygodnia to zawsze nowe możliwości i lubię początki , bo to motywuje żeby skończyć com zaczął. O widzisz, tu się różnimy, bo ja zaczynać lubię ale kończyć to już nie bardzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1963 Napisano 4 godziny temu 49 minut temu, Get Оut napisał: Można łatwo się przekonać co i kogo przyniesie noc. Do łóżka kto wpadnie niezapowiedziany w nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 220 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Do łóżka kto wpadnie niezapowiedziany w nocy Tobie coraz bardziej figle w głowie , a to oznaka zdrowia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 220 Napisano 4 godziny temu 23 minuty temu, murb napisał: O widzisz, tu się różnimy, bo ja zaczynać lubię ale kończyć to już nie bardzo. To kwestia honorowa i ambicji nawet jak się nie chce, to się chce , bo mózgiem można sterować wyobraź sobie , a później ciało wykonuje komendy proste. Ale dużo sapiens nie trawi początku tygodnia zwłaszcza w robocie więc nie jesteś sama z tym . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1963 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Get Оut napisał: Tobie coraz bardziej figle w głowie , a to oznaka zdrowia. Figle migle trzeba uważać komu się otwiera dzwi w nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 220 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Figle migle trzeba uważać komu się otwiera dzwi w nocy Nie wiem jak Ty , ale ja zamykam, a w koło latają psy każdy większy od Ciebie więc nikt niepowołany nie wejdzie. Film oglądam z tym aktorem co grał w "Autostopowicz" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1963 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Get Оut napisał: Nie wiem jak Ty , ale ja zamykam, a w koło latają psy każdy większy od Ciebie więc nikt niepowołany nie wejdzie. Film oglądam z tym aktorem co grał w "Autostopowicz" Nie mam ogrodzenia ale drzwi zamknięte chociaż taras nie jeszcze bo mi gorąco i można wejść. Nic nie oglądam teraz ale słucham Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 220 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Nie mam ogrodzenia ale drzwi zamknięte chociaż taras nie jeszcze bo mi gorąco i można wejść. Nic nie oglądam teraz ale słucham W miasteczku to inaczej się żyje. Nagle lato taka pogoda normalnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1963 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Get Оut napisał: W miasteczku to inaczej się żyje. Nagle lato taka pogoda normalnie. Można w końcu chodzić w krótkich spodenkach i sie opalać. Fajnie że ciepło się zrobiło. Brakuję tylko kelnera co by drinki podawał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 220 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Onaaaa napisał: Można w końcu chodzić w krótkich spodenkach i sie opalać. Fajnie że ciepło się zrobiło. Brakuję tylko kelnera co by drinki podawał I frytki do tego i masaże robił , a gdzie jeszcze inne rzeczy , to kilku gości potrzebne żeby to ogarnąć. Na razie bez koszulki trochę słońca złapałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1963 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Get Оut napisał: I frytki do tego i masaże robił , a gdzie jeszcze inne rzeczy , to kilku gości potrzebne żeby to ogarnąć. Na razie bez koszulki trochę słońca złapałem. A jeden nie da rady jakby sie szybko uwijał to może Ale w czapeczce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 220 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: A jeden nie da rady jakby sie szybko uwijał to może Ale w czapeczce Jeden może się zajechać i musiała byś go oszczędzać. Bez czapki z daszkiem tego nie widzę. Oglądam już jakieś ciuchy lekkie na lato , bo tylko oszczędzam i na jedzenie tylko wydaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1963 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Get Оut napisał: Jeden może się zajechać i musiała byś go oszczędzać. Bez czapki z daszkiem tego nie widzę. Oglądam już jakieś ciuchy lekkie na lato , bo tylko oszczędzam i na jedzenie tylko wydaje. Oszczedzałabym I okulary przeciwsłoneczne Szorty t-shirty i tenisówki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 220 Napisano 2 godziny temu 33 minuty temu, Onaaaa napisał: Oszczedzałabym I okulary przeciwsłoneczne Szorty t-shirty i tenisówki Nie jesteś zbyt rozrzutna i dobry materiał na towarzyszkę podróży , bo będziesz szanować flotę. Mam te wszystkie rzeczy , ale nie są nowe, a przeciwsłoneczne koniecznie w trosce o oczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1963 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Get Оut napisał: Nie jesteś zbyt rozrzutna i dobry materiał na towarzyszkę podróży , bo będziesz szanować flotę. Mam te wszystkie rzeczy , ale nie są nowe, a przeciwsłoneczne koniecznie w trosce o oczy. Nie musi być wszystko co roku nowe Czasem sie ma sentyment do czegoś to i z 5 lat sie ubiera. Mam zwykle okulary razem z przeciwsłonecznymi ale i tak oczy często bolą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 220 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, Onaaaa napisał: Nie musi być wszystko co roku nowe Czasem sie ma sentyment do czegoś to i z 5 lat sie ubiera. Mam zwykle okulary razem z przeciwsłonecznymi ale i tak oczy często bolą. Tylko przeciwsłoneczne i jedne droższe, a drugie gdzieś na CPN kupiłem jak zapomniałem tamtych , ale najlepiej je lubię bo na czole fajnie leżą. Szorty Pumy na pewno zamówie i jeszcze coś . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1963 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Get Оut napisał: Tylko przeciwsłoneczne i jedne droższe, a drugie gdzieś na CPN kupiłem jak zapomniałem tamtych , ale najlepiej je lubię bo na czole fajnie leżą. Szorty Pumy na pewno zamówie i jeszcze coś . Czarne ramki pewnie Może t-shirt też i drugie szorty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 220 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Czarne ramki pewnie Może t-shirt też i drugie szorty. Dużo czarnego koloru, bo pasuje do wszystkiego. Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach