szmul 164 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Podpalono styrtę panie!!! Za pocztą, za płotem styrta się pali! https://vocaroo.com/15g2fJXnkGv2 Edytowano 6 godzin temu przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovvski 56 Napisano 6 godzin temu co to styrta ? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovvski 56 Napisano 6 godzin temu nie moge glosu wlaczyc poza tym mam vpn z innego kraju nie zaobacze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1598 Napisano 6 godzin temu Mówi Hymen Jadwiga i styrta już prawie się dopala. A policjant nie załapał Nagranie jest stare sprzed kilku lat 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 164 Napisano 5 godzin temu Hymel nie Hymen Bosze co za nazwisko - "błona dziewicza" 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 203 Napisano 5 godzin temu A straż pożarna jedzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 914 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, karmazynowy przyplyw napisał: A straż pożarna jedzie? Przyjechali. I co gaszą? Nie gaszą, styrta się dopala. ;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 203 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, Еlciаа napisał: Przyjechali. I co gaszą? Nie gaszą, styrta się dopala. ;d Czy my też tak będziemy się zachowywać na starość? Ja tak nie kcem🥺 Edytowano 4 godziny temu przez karmazynowy przyplyw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 914 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: Czy my też tak będziemy się zachowywać na starość? Ja tak nie kcem🥺 Nie sondze że dożyje takiego wieku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 203 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Еlciаа napisał: Nie sondze że dożyje takiego wieku. Ja czuję, że dożyje i mi odyebie. Będę dzwonił na policję i stękał. Będę takim zaeybistym wyluzowanym dziadkiem, a nie takim co ryja piłuje, bo kaszojadki piłkę kopią pod oknem. Będę jaral zioło i zagadywał młode, ładne sąsiadki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach