250GodzinTak 1610 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, samochód od bezdomnego napisał: Ihaaaaa! Cześć tutko z Pomorza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samochód od bezdomnego 15 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, kontozajete napisał: Prawda boli? I dobrze. Ale nie odpisuj mi już, prymitywko. Takie prostactwo mnie odraża zbyt,. Z chęcią, fałszywcu;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samochód od bezdomnego 15 Napisano 4 godziny temu Choroszcz pisz szybciej bo tłumoki nie są pewne jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan troglodytes 35 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, ancient amariner napisał: pisali ze rozstali sie po ostatnich wyznaniach gapy, i teraz Ewa jest wsciekla i hejtuje z projektu udajac krejzolke Nom stąd ta konfuzja że ruda jest cwana i udaje momentami styl krejzi. Ale to plaska ostatecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 205 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, szmul napisał: ah moze sie uspokojmy bo juz nie wiemy komu simpowac Masz rację. Trochę mi dzisiaj odwala i juz nawet do Madziu się ślinie. To może jutro?! pójdziemy sobie do maka na frytki i szejka, a później do parku na ławkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1610 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, samochód od bezdomnego napisał: Z chęcią, fałszywcu;) Mocne słowa pisząc z dwóch kont jednocześnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ancient amariner 10 Napisano 4 godziny temu Ewa sie napila aperolu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1610 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Masz rację. Trochę mi dzisiaj odwala i juz nawet do Madziu się ślinie. To może jutro?! pójdziemy sobie do maka na frytki i szejka, a później do parku na ławkę. Nie trzeba. Trzymaj się Elki, a lepiej na tym wyjdziesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ancient amariner 10 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, samochód od bezdomnego napisał: Choroszcz pisz szybciej bo tłumoki nie są pewne jeszcze zrobimy cyberka dzisiaj? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samochód od bezdomnego 15 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Mocne słowa pisząc z dwóch kont jednocześnie... Ty byś Madziu tak nie umiała na swoim komputrze stacjonarnym z 1995 czy w rekordzie macie coś nowszego? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 205 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, ancient amariner napisał: pisali ze rozstali sie po ostatnich wyznaniach gapy, i teraz Ewa jest wsciekla i hejtuje z projektu udajac krejzolke A to nie wiem, i ty w to uwierzyłeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1610 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, samochód od bezdomnego napisał: Ale ty tępa jesteś , ja p…to powinno być ustawowo zabronione Dlatego pół wieczoru mi poświęcasz? Zlituj się tutko i naciśnij game over Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1610 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, samochód od bezdomnego napisał: Ty byś Madziu tak nie umiała na swoim komputrze stacjonarnym z 1995 czy w rekordzie macie coś nowszego? Nie znam. Co tam na Południu i w Gdańsku Oliwa? Teściowa wstawiła zęby? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 205 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Nie trzeba. Trzymaj się Elki, a lepiej na tym wyjdziesz A ty mi nie dasz potrzymać?🥹 Lubię duże tyłki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samochód od bezdomnego 15 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Dlatego pół wieczoru mi poświęcasz? Zlituj się tutko i naciśnij game over Bo mnie w kolko cytujesz, uposlico? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 205 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, ancient amariner napisał: zrobimy cyberka dzisiaj? Możemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontozajete 12 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, samochód od bezdomnego napisał: Z chęcią, fałszywcu;) Oznajmiła ze swojego wulgarnego i prymitywnego multi. Haha. Ale się dziś orasz wybornie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1610 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: A ty mi nie dasz potrzymać?🥹 Lubię duże tyłki Nie jestem zainteresowana. Odejdź ode mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samochód od bezdomnego 15 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Nie znam. Co tam na Południu i w Gdańsku Oliwa? Teściowa wstawiła zęby? Nie wiem, co ty pieprzysz nawet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ancient amariner 10 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Pan troglodytes napisał: Nom stąd ta konfuzja że ruda jest cwana i udaje momentami styl krejzi. Ale to plaska ostatecznie ruda jest cwana bo jest dobrze wykrztalcona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1610 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, samochód od bezdomnego napisał: Bo mnie w kolko cytujesz, uposlico? Bujaj wory tutko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samochód od bezdomnego 15 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, kontozajete napisał: Oznajmiła ze swojego wulgarnego i prymitywnego multi. Haha. Ale się dziś orasz wybornie. Miałeś mnie nie cytować, smutny tchórzyku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 166 Napisano 4 godziny temu Malowany nawet Ziemniaka podrywal, ale typ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontozajete 12 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, Pan troglodytes napisał: Nom stąd ta konfuzja że ruda jest cwana i udaje momentami styl krejzi. Ale to plaska ostatecznie Ja uważam, że może też być na odwrót. Choć na 100% jedna z tych 2 tez. Edytowano 4 godziny temu przez kontozajete Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samochód od bezdomnego 15 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Bujaj wory tutko. Ty byś pobujała, bo chyba 50 ci niedługo stuknie? Trochę formy w peliknach by ci sie przydało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 205 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Nie jestem zainteresowana. Odejdź ode mnie. No okej. Nie lubię się narzucać, ale jakbyś zmieniła zdanie to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samochód od bezdomnego 15 Napisano 4 godziny temu Salowa by pobujała z chęcią, ale jeszcze ktos musiałby jej nie spjertolic z priva po 10 minutach Gdzie screeny, koniu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ancient amariner 10 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Cześć tutko z Pomorza tutka pomorska i tutka paryska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samochód od bezdomnego 15 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: No okej. Nie lubię się narzucać, ale jakbyś zmieniła zdanie to Nie poddawaj sie, ja musi ktos wreszcie wydupcyc, inaczej zginiemy. Nie zrażaj sie pajęczynami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1610 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, samochód od bezdomnego napisał: Nie wiem, co ty pieprzysz nawet Ciagle pieprzenie ci w głowie. Ładnie to tak jechać na kilka kont do hejtowania? Poza tym wszyscy w domu zdrowi? Teściowa, piesek, szwagier? Gosposia? Skoro ty dajesz sobie upust, to czemu ja mam się ograniczać decho? Jazda z tobą na tych cienkich nogach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach