250GodzinTak 1610 Napisano 4 godziny temu Orgia z bratem, to nie lada wyczyn i chyba nawet pisarze o tym nie myśleli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 205 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Won alkusie Dla czego? Już analfabetki nie udajesz? Pięknie się obserwuje twoj böl dopy o Ewke i doktora z anonima masz tutaj watę, bo ci z głowy wypadła i wolę zaszczancu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 166 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, ancient amariner napisał: daj nazwe Uwięziona Helena A ty nie możesz na jakiegoś tindera iść pjerdolic te swoje kocopoly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ancient amariner 10 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, darktrance napisał: xD klaudiuszku czemu sie mnie boisz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1610 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: Tak. Nie ma zadnego podszywa. Rzuca rekordami obłymi i innymi tekstami swoimi. To żadna krejzi tylko galerianka. A poza tym nazywa brum mną, a krejzi mnie nie zna nawet Te wielkie dópy i inne góffna, więc od początku pisałam, że to ruda i nie ma żadnych wczasów, bo się pokłóciła z Gapą o orgie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 205 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Dla czego? Już analfabetki nie udajesz? Pięknie się obserwuje twoj böl dopy o Ewke i doktora z anonima masz tutaj watę, bo ci z głowy wypadła i wolę zaszczancu Znowu pijany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darktrance 10 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: Tak. Nie ma zadnego podszywa. Rzuca rekordami obłymi i innymi tekstami swoimi. To żadna krejzi tylko galerianka. A poza tym nazywa brum mną, a krejzi mnie nie zna nawet moon mi pisał, ze krejzi jak poyebana czyta kafe od rana do nocy i o wszystkim donosi na nerwicy xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ancient amariner 10 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, szmul napisał: A ty nie możesz na jakiegoś tindera iść pjerdolic te swoje kocopoly nie bo wpieerdol dostane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1610 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Dla czego? Już analfabetki nie udajesz? Pięknie się obserwuje twoj böl dopy o Ewke i doktora z anonima masz tutaj watę, bo ci z głowy wypadła i wolę zaszczancu O czym ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 205 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, kontozajete napisał: Czyli nawet Ty "mimochodem" widzisz, że się podszywa jedna pod drugą, ale na mnie naskoczyłeś jak o tym pisałam. Nic takiego nie napisałem. Kto na kogo naskoczył? Przeloguj się to pogadamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ancient amariner 10 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Te wielkie dópy i inne góffna, więc od początku pisałam, że to ruda i nie ma żadnych wczasów, bo się pokłóciła z Gapą o orgie gapa kiedy ostatnio byl na forum ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 205 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Te wielkie dópy i inne góffna, więc od początku pisałam, że to ruda i nie ma żadnych wczasów, bo się pokłóciła z Gapą o orgie Moze jest na wczasach ale ona nie wie co ze soba zrobic jak on idzie poplywac albo na jakis trening i tu wchodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1610 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, darktrance napisał: moon mi pisał, ze krejzi jak poyebana czyta kafe od rana do nocy i o wszystkim donosi na nerwicy xD Krejzi obgadywała mnie z Pokraką na nerwicy, bo wpisy widziała Gina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 205 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: Znowu pijany Przez tydzień wypiłem jedno piwo, ale niech ci będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ancient amariner 10 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Moze jest na wczasach ale ona nie wie co ze soba zrobic jak on idzie poplywac albo na jakis trening i tu wchodzi biedna z takim skoorwielem jest co zamiast sie nia zajmowac to sobie plywac chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1610 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, ancient amariner napisał: gapa kiedy ostatnio byl na forum ? A co ty takie pytania jak w przedszkolu? Nie chlej już więcej i nie cytuj mnie. 1 minutę temu, Koralgor napisał: Moze jest na wczasach ale ona nie wie co ze soba zrobic jak on idzie poplywac albo na jakis trening i tu wchodzi Albo jak się pokłócą o forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 166 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: Moze jest na wczasach ale ona nie wie co ze soba zrobic jak on idzie poplywac albo na jakis trening i tu wchodzi No a czemu ma się ukrywać, ktoś ją ściga Związku to też nie jest więzienie, może wyluzujmy co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 205 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Przez tydzień wypiłem jedno piwo, ale niech ci będzie Nie chce mi sie z twoimi wahaniami nastrojow tutaj rozmawiac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 205 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: O czym ty? Co jest dla Ciebie niejasne w mojej wypowiedzi kotku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontozajete 12 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Nic takiego nie napisałem. Kto na kogo naskoczył? Przeloguj się to pogadamy. Sam teraz napisałeś o podszywaniu się w kontekście wiadomych osób, więc nie rozumiem? Chyba że to była jakaś narracja, że to ktoś je wrabia? Haha, no na pewno. Edytowano 4 godziny temu przez kontozajete Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 205 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: A co ty takie pytania jak w przedszkolu? Nie chlej już więcej i nie cytuj mnie. Albo jak się pokłócą o forum Szczerze watpie w jakies klotnie bo oni sa siebie warci. Po prostu ona nie umie się sobą zająć co było tutaj widać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcz jukon welcome 21 Napisano 4 godziny temu Piątkowa nocka kobiet sukcesu beks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 166 Napisano 4 godziny temu Chociaż fakt, lepiej jakby nie pisali o swoim związku jeśli nie chcą żeby ktoś się do tego odnosil bo ludzie tu mają bardzo dużo do powiedzenia i mało delikatności huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 205 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: Nie chce mi sie z twoimi wahaniami nastrojow tutaj rozmawiac To pijany, czy wahania nastroju? Mi tym bardziej z trollem, który się sadzi do kogoś z anonima. Analfabetke znudziło się udawać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brine 4 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Krejzi obgadywała mnie z Pokraką na nerwicy, bo wpisy widziała Gina I z tą z tira, co trąci myszką. 🧹 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1610 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, choroszcz jukon welcome napisał: Piątkowa nocka kobiet sukcesu beks No i ty na dokładkę. Słodkości 1 minutę temu, Koralgor napisał: Szczerze watpie w jakies klotnie bo oni sa siebie warci. Po prostu ona nie umie się sobą zająć co było tutaj widać Być może Paryż, być może Rzym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcz jukon welcome 21 Napisano 4 godziny temu U łysej chyba bunio znowu dziki w lesie roocha zamiast niej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ancient amariner 10 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: A co ty takie pytania jak w przedszkolu? Nie chlej już więcej i nie cytuj mnie. SIORBALBYM PLASKIEJ SOCZKI Z CIPCI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1610 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: To pijany, czy wahania nastroju? Mi tym bardziej z trollem, który się sadzi do kogoś z anonima. Analfabetke znudziło się udawać? Czemu czepiasz się Koralgol? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcz jukon welcome 21 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: No i ty na dokładkę. Słodkości Ja tu nie pjeeerdole codziennie jak ty jak to wygrywasz życie łysa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach