szmul 166 Napisano 5 godzin temu (edytowany) A co to za wyznacznik czy ktoś cię roocha a to byle kto ma roochac czy ten wymarzony bo jak byle kto to tylko zamknąć oczy i myśleć o jakim Di Caprio Edytowano 5 godzin temu przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ancient amariner 10 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Brine napisał: I z tą z tira, co trąci myszką. 🧹 Salix Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 205 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Czemu czepiasz się Koralgol? On ma jakas faze teraz. Nie wiem co to jest ale gosciowi co jakis czas odwala i sie zaczyna rzucac. Moze od alkoholu takie ataki są Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1610 Napisano 5 godzin temu Choroszcz i Samochód to jeden byt, bo ciagle tylko o jednym.. Decho ogarnij się i orientuj się w końcu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darktrance 10 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, choroszcz jukon welcome napisał: Piątkowa nocka kobiet sukcesu beks no dzisiejszy podszyw srejzi czy płaskiej na wyjeździe to dopiero o sukcesie świadczy przygłupi trolu xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darktrance 10 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: On ma jakas faze teraz. Nie wiem co to jest ale gosciowi co jakis czas odwala i sie zaczyna rzucac. Moze od alkoholu takie ataki są próbuje simpować płaskiej 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 205 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, kontozajete napisał: Sam teraz napisałeś o podszywaniu się w kontekście wiadomych osób, więc nie rozumiem? Chyba że to była jakaś narracja, że to ktoś je wrabia? Haha, no na pewno. Napisałem ogólnie o podszywaniu się, bo misiek chyba nie rozumie na czym to polega i w sumie mnie to nie dziwy, skoro stosował techniki, żeby go nierozpoznano w stylu "asz, dla tego, muj" jaśniej wytłumaczyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1610 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Koralgor napisał: On ma jakas faze teraz. Nie wiem co to jest ale gosciowi co jakis czas odwala i sie zaczyna rzucac. Moze od alkoholu takie ataki są Mnie też hejtował i nagle zmiana roli - Nagle zamieniłam się w kotka Edytowano 4 godziny temu przez 250GodzinTak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ancient amariner 10 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, darktrance napisał: no dzisiejszy podszyw srejzi czy płaskiej na wyjeździe to dopiero o sukcesie świadczy przygłupi trolu xD klaudiusz czemu sie mnie boisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darktrance 10 Napisano 4 godziny temu płaska czy srejzi też dziś próbowały udawac 2 inne osoby w swoim podszywie, beka xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcz jukon welcome 21 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, darktrance napisał: no dzisiejszy podszyw srejzi czy płaskiej na wyjeździe to dopiero o sukcesie świadczy przygłupi trolu xD Słyniesz tu z mocnego dałna więc opanuj te oceny intelektualne 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darktrance 10 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, ancient amariner napisał: klaudiusz czemu sie mnie boisz bo nie wiadomo co ci do głowy strzeli po twoich wcześniejszych akcjach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 205 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Czemu czepiasz się Koralgol? Poczekaj, jak ty to tłumaczysz? "Ona może, to ja też" ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darktrance 10 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, choroszcz jukon welcome napisał: Słyniesz tu z mocnego dałna więc opanuj te oceny intelektualne a ty za trolskiego przygłupa, więc japa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcz jukon welcome 21 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Mnie też hejtował i nagle zmiana roli - Nagie zamieniłam się w kotka Chyba w konia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ancient amariner 10 Napisano 4 godziny temu jak sie napije i slucham muzy to zapominam ze jestem brzydki xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 205 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, darktrance napisał: próbuje simpować płaskiej A ty čpunowi, który według ciebie delektuje się tylko winem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcz jukon welcome 21 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, darktrance napisał: a ty za trolskiego przygłupa, więc japa xD W sumie to nie wiem o co ci chodzi przyjeeebana ciezko dałnico więc może spjeeerdalaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darktrance 10 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: A ty čpunowi, który według ciebie delektuje się tylko winem on nie pije i rzadko ćpa, ale intelektem i tak przebija większość z was 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1610 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, choroszcz jukon welcome napisał: Chyba w konia Znowu szukasz ogiera , by się cieszyć, jak końska dopa do bata? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 205 Napisano 4 godziny temu Zastanawiam się, czy ktoś nie chce dopuszczać do siebie takich myśli, czy po prostu jest taki tępy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan troglodytes 35 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, darktrance napisał: płaska czy srejzi też dziś próbowały udawac 2 inne osoby w swoim podszywie, beka xD Krejzi to się bulwersowała jak zakonnica, której się mówi o seksie na każdy mocniejszy wulgaryzm w stosunku do niej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1610 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, choroszcz jukon welcome napisał: W sumie to nie wiem o co ci chodzi przyjeeebana ciezko dałnico więc może spjeeerdalaj Więc co tu robisz? Szukasz ogiera, żeby wytarmosił ci kocura? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ancient amariner 10 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: A ty čpunowi, który według ciebie delektuje się tylko winem karmazynowy pieerdola xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samochód od bezdomnego 15 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 7 minut temu, darktrance napisał: no dzisiejszy podszyw srejzi czy płaskiej na wyjeździe to dopiero o sukcesie świadczy przygłupi trolu xD Płaskie to ty masz zwoje umysłowe, niedoyebku umysłowy, kiedy ty w końcu zmądrzejesz, obwisły cycu? Edytowano 4 godziny temu przez samochód od bezdomnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1610 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, samochód od bezdomnego napisał: Płaskie to ty masz zwoje umysłowe, niedoyebku umysłowy, kiedy ty w końcu zmądrzejesz obwisły cycu? Jest młoda i nie ma obwisłych. Już po zmianie pampersa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ancient amariner 10 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, darktrance napisał: bo nie wiadomo co ci do głowy strzeli po twoich wcześniejszych akcjach jakich akcjach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samochód od bezdomnego 15 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Ani faceta, ani rodziny, ani kariery, ani dzieci, a cyce jak po trójce, jedyne czym sie zajmuje, to trollowanie i blokowanie forum dla sjeboow, wyzywanie od kuref i łaszenie sie do największych odpadów tego forum. Moze jakaś terapia, dziecko? Bo czas gra na twoja niekorzyść (obwisłe cyce również), wiec czas zainwestować w osobowośc. a teraz blokuj Edytowano 4 godziny temu przez samochód od bezdomnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 205 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, darktrance napisał: on nie pije i rzadko ćpa, ale intelektem i tak przebija większość z was Rzadko od 15 lat. Co do elki wypisywał? A ty go bronilas i do niej sapałaś, więc skończ pyerdolic mi, że ja simpie okej? Idź sobie przerób jakiejś zdjęcie przez al i wmawiaj sobie, że to ty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darktrance 10 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, samochód od bezdomnego napisał: Płaskie to ty masz zwoje umysłowe, niedoyebku umysłowy, kiedy ty w końcu zmądrzejesz, obwisły cycu? won obc,iągac plaski cycu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach