Onaaaa 1998 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, koń wylewa szambo do lasu napisał: Ty masz jakiegoś dałna czy coś? Coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 36 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, koń wylewa szambo do lasu napisał: Ty masz jakiegoś dałna czy coś? Jakbyś pół litra wypił, to też byś tak pisał 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 703 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: To bezpieczniej dla ciebie. W prawdziwej piaskownicy szybko zabrałabym ci łopatkę O tym już z Widmo rozmawiaj, bo ja nie jestem uległy jak On Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 703 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, koń wylewa szambo do lasu napisał: W rankingu przegrywów kafe? Wynika to z masowych lajków które dostaje od geńka menela oraz z tego że dostaje najwięcej reakcji beki od ludzi którzy sie z niej śmieją oraz z tego że jest na forume codziennie cała dobe A Ty kim jesteś ? Odpowiem Ci jednym słowem teraz ... hejterem Edytowano 7 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koń wylewa szambo do lasu 8 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: A Ty kim jesteś ? Odpowiem Ci jednym słowem teraz ... hejterem Za to łysa ni chuuja nie jest hejterem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1998 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Toya napisał: Jakbyś pół litra wypił, to też byś tak pisał Ja bym nie trafiała w literki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 36 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: A Ty kim jesteś ? Opdiwiem Ci jednym słowem teraz ... hejterem Mam pytańko makaron, czy widzisz w Madzi jakieś negatywne cechy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 36 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ja bym nie trafiała w literki. Bo ty nie masz takiego doświadczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wuja salowej 4 Napisano 7 godzin temu madzia to schizofremiczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 703 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Toya napisał: Mam pytańko makaron, czy widzisz w Madzi jakieś negatywne cechy? Pewnie, każdy ma wady i zalety także sam wiesz o co chodzi pokazałeś się tu jak każdy z nas Edytowano 7 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1998 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: O tym już z Widmo rozmawiaj, bo ja nie jestem uległy jak On Nie jesteś i nie dasz łopatki ani wiaderka? Co z ciebie za mężczyzna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1998 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Toya napisał: Bo ty nie masz takiego doświadczenia Chyba za duże doświadczenie też źle. Mój kokega doświadczenie miał codzienne a jak zaczęliśmy pić to po chwili padł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 36 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Pewnie, każdy ma wady i zalety także sam wiesz o co chodzi pokazałeś się tu jak każdy z nas Bo wiedzę, że ją tylko chwalisz i prawisz komplementy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 36 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Chyba za duże doświadczenie też źle. Mój kokega doświadczenie miał codzienne a jak zaczęliśmy pić to po chwili padł Tylko on już może rano zaczął bez ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1998 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Spaghetti... napisał: Pewnie, każdy ma wady i zalety także sam wiesz o co chodzi pokazałeś się tu jak każdy z nas O niektórych zawsze piszesz jakby wad nie miały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 703 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Nie jesteś i nie dasz łopatki ani wiaderka? Co z ciebie za mężczyzna Nie, bo zakuwasz, a ja nie lubię tego od kobiety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1998 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Toya napisał: Tylko on już może rano zaczął bez ciebie Pewnie tak bo to alkoholik. Po 2 powie już bełkotał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 703 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Toya napisał: Bo wiedzę, że ją tylko chwalisz i prawisz komplementy To, że ją szanuje i lubię, nie oznacza, że nie widzę wad Malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 36 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: To, że ją szanuje i lubię, nie oznacza, że nie widzę wad Malowany Ok, luz na jajach. Pzdr uciekam 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 36 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Pewnie tak bo to alkoholik. Po 2 powie już bełkotał Ech, biedny:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 703 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: O niektórych zawsze piszesz jakby wad nie miały Tak to wygląda gdy widzę najpierw zalety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1998 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Nie, bo zakuwasz, a ja nie lubię tego od kobiety Tylko niegrzecznych zakuwam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1998 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Tak to wygląda gdy widzę najpierw zalety Kazdy widzi najpierw zalety chyba gorzej jak sie wad nigdy nie widzi a ten ktoś sie tobą bawi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 703 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Tylko niegrzecznych zakuwam Ja się dają to zakuwaj, ja wolę kobiety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1998 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Ja się dają to zakuwaj, ja wolę kobiety Powiedz prawdę że sie mnie boisz a nie ściemniasz Edytowano 7 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 703 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, Onaaaa napisał: Kazdy widzi najpierw zalety chyba gorzej jak sie wad nigdy nie widzi a ten ktoś sie tobą bawi. Tak, ale to nie wstyd gdy facet rozpacza z tęsknoty za byłą kobietą. Wstydem jest gdy nigdy z tego nie wychodzi Edytowano 7 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 703 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Powiedz prawdę że sie mnie boisz a nie ściemniasz Daj adres na priv, przyjadę i zobaczymy czy bedziesz taka cwana, bo jak narazie wiadomo publicznie, że Ty jedżisz w innym kierunku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1998 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Spaghetti... napisał: Tak, ale to nie wstyd gdy facet rozpacza z tęsknoty za byłą kobietą. Wstydem jest gdy nigdy z tego nie wychodzi Nie chodzi o wstyd tylko o to że ktoś ma cie gdzieś a ty masz go za kogoś wyjątkowego. I nie wstyd to jest a przykre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1998 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Spaghetti... napisał: Daj adres na priv, przyjadę i zobaczymy czy bedziesz taka cwana, bo jak narazie wiadomo publicznie, że Ty jedżisz w innym kierunku No tak mnie ciągnie na północ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 703 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Onaaaa napisał: Nie chodzi o wstyd tylko o to że ktoś ma cie gdzieś a ty masz go za kogoś wyjątkowego. I nie wstyd to jest a przykre. Śp. Wuja nauczył mnie jednego.., wstyd to jest kraść i dupy spać. Nie wiesz jak było do końca, więc mnie nie oceniaj, bo ja w twoim kierunku nie zgrywam bohatera Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach