Onaaaa 2009 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: ja i mój niewidzialny przyjaciel I ja jeszcze i moja niewidzialna stonoga 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 375 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, WywaloneJajcā napisał: Weź leki i spij ale wtedy mój przyjaciel znika a tak jest weselej we dwóch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 37 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: ale wtedy mój przyjaciel znika a tak jest weselej we dwóch Musisz się usamodzielnić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 375 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJajcā napisał: Musisz się usamodzielnić dlaczego? z przyjacielem to wyrywałem najfajniejsze laski, a bez przyjaciela to nie wiem czy jakakolwiek byłaby zainteresowana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2009 Napisano 11 godzin temu 31 minut temu, Spaghetti... napisał: Ze mną takie numereki nie przejdą gówniaro Boisz się mnie czy po prostu masz gorszy dzień? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2009 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, WywaloneJajcā napisał: Musisz się usamodzielnić Im więcej tym weselej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 37 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: dlaczego? z przyjacielem to wyrywałem najfajniejsze laski, a bez przyjaciela to nie wiem czy jakakolwiek byłaby zainteresowana Jeśli masz na myśli jeża to on musi zginąć jednak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2009 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: dlaczego? z przyjacielem to wyrywałem najfajniejsze laski, a bez przyjaciela to nie wiem czy jakakolwiek byłaby zainteresowana Tak ja prawie lecę na twojego przyjaciela 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 37 Napisano 11 godzin temu A chùi z wami zreszto. Rozmnażajcie się jak w sekcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 375 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJajcā napisał: A chùi z wami zreszto. Rozmnażajcie się jak w seksie a dziękuję, już mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 37 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: a dziękuję, już mam To się zajmij bachorami bo na alimenty jutro wstajesz zarabiac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 375 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJajcā napisał: To się zajmij bachorami bo na alimenty jutro wstajesz zarabiac pudło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 37 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: pudło Dobrze ze nie niebieska beczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 375 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJajcā napisał: Dobrze ze nie niebieska beczka albo niebieskie tabletki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 704 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, Onaaaa napisał: Boisz się mnie czy po prostu masz gorszy dzień? Nie, ale wizja zakutego kajdankami w łóżku mnie przeraża Peleryna lepsza Edytowano 11 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 37 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: albo niebieskie tabletki Teraz to kolega chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2009 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, WywaloneJajcā napisał: To się zajmij bachorami bo na alimenty jutro wstajesz zarabiac Nie ma bachorów na świecie, jesli juz są dzieci. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 37 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie ma bachorów na świecie, jesli juz są dzieci. Skoro to słowo istnieje to logiczne że i one istnieją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2009 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJajcā napisał: Skoro to słowo istnieje to logiczne że i one istnieją. To pogardliwie a dzieci są dziećmi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 37 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: To pogardliwie a dzieci są dziećmi. Są dzieci i bachory. Wiem że niektórzy wola wypierac fakty i żyć brokatowa wersją rzeczywistości ale to także mam w dupje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2009 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, WywaloneJajcā napisał: Są dzieci i bachory. Wiem że niektórzy wola wypierac fakty i żyć brokatowa wersją rzeczywistości ale to także mam w dupje Napisz różnice między nimi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 37 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Napisz różnice między nimi. Nie obrazaj przede wszystkim własnej inteligencji jeśli ja posiadasz. Naprawdę bądźmy powazni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 180 Napisano 10 godzin temu ja mowie bachoreksy, dziecioreksy, kaszojady i guwnojady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 180 Napisano 10 godzin temu babka miala polskie korzenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 37 Napisano 1 godzinę temu 22 godziny temu, Onaaaa napisał: Piszesz o sobie Między innymi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2009 Napisano 42 minuty temu 10 godzin temu, Spaghetti... napisał: Nie, ale wizja zakutego kajdankami w łóżku mnie przeraża Peleryna lepsza Bo w pelerynie wiejesz, a w kajdankach czekasz na cud Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach