łyszkowice ground zero 2 Napisano 4 godziny temu mam pytanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 917 Napisano 4 godziny temu What Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łyszkowice ground zero 2 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: What czy jak się obrzezam to będę mógł zostać twoim szabesowym gojem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 917 Napisano 4 godziny temu Czym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łyszkowice ground zero 2 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Czym? będę zapalał i gasił światło w sobotę bo wiem że tobie religia zakazuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 917 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, łyszkowice ground zero napisał: będę zapalał i gasił światło w sobotę bo wiem że tobie religia zakazuje Jestem niewierząca. A tak poza tym wymieniłam wszystkie żarówki w domu na takie sterowane pilotem z regulacja barwy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łyszkowice ground zero 2 Napisano 3 godziny temu 37 minut temu, Еlciаа napisał: Jestem niewierząca. A tak poza tym wymieniłam wszystkie żarówki w domu na takie sterowane pilotem z regulacja barwy. Ale fajnie LGBT jak w prawdziwym żydowskim domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łyszkowice ground zero 2 Napisano 3 godziny temu 41 minut temu, Еlciаа napisał: Jestem niewierząca. No przecież wiem, piszę że będę ci przygotowywał koszerne posiłki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan troglodytes 41 Napisano 3 godziny temu 51 minut temu, łyszkowice ground zero napisał: czy jak się obrzezam to będę mógł zostać twoim szabesowym gojem? Co ci Elka zrobila? Nie lubisz jej bo sięgasz jej najwyżej do podbródka czy co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 917 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, łyszkowice ground zero napisał: Ale fajnie LGBT jak w prawdziwym żydowskim domu Nie chodziło mi o żarówkę ze wszystkimi kolorami tęczy czyli RGB tylko taką gdzie można ustawić na zimny biały kolor, neutralny i ciepły biały a każde z nich można dużo przyciemnic lub rozjasnic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łyszkowice ground zero 2 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Nie chodziło mi o żarówkę ze wszystkimi kolorami tęczy czyli RGB tylko taką gdzie można ustawić na zimny biały kolor, neutralny i ciepły biały a każde z nich można dużo przyciemnic lub rozjasnic. A wkręciłaś też w elektryczną menore? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łyszkowice ground zero 2 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Pan troglodytes napisał: Co ci Elka zrobila? Nie lubisz jej bo sięgasz jej najwyżej do podbródka czy co? Nie wpierrdalaj się cweliku na strzała jak dorośli rozmawiają o poważnych sprawach kozaczku internetowy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan troglodytes 41 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, łyszkowice ground zero napisał: Nie wpierrdalaj się cweliku na strzała jak dorośli rozmawiają o poważnych sprawach kozaczku internetowy Na strzała to koza krasnala po ryju prała 🥱 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 917 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, łyszkowice ground zero napisał: A wkręciłaś też w elektryczną menore? Nie jestem żydówką, sorry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łyszkowice ground zero 2 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Pan troglodytes napisał: Na strzała to koza krasnala po ryju prała 🥱 na luzie bym cie najeebał, szczekaj se przez kabelek sieroto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łyszkowice ground zero 2 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Nie jestem żydówką, sorry. skoro nie jesteś to dlaczego twoi rodzice są z tel avivu i zostaniesz żoną hinduskiego księcia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 917 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, łyszkowice ground zero napisał: skoro nie jesteś to dlaczego twoi rodzice są z tel avivu i zostaniesz żoną hinduskiego księcia? Proponuje odstawic to co zażywasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łyszkowice ground zero 2 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Proponuje odstawic to co zażywasz. ale to lekarz mi przepisał żebym nie był antysemitą już więcej tylko traktował żydów w internetach tak jak powinienem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan troglodytes 41 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, łyszkowice ground zero napisał: na luzie bym cie najeebał, szczekaj se przez kabelek sieroto Nie jara mnie to ale pisz dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łyszkowice ground zero 2 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Pan troglodytes napisał: Nie jara mnie to ale pisz dalej skończyłem z tobą właśnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 917 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, łyszkowice ground zero napisał: ale to lekarz mi przepisał żebym nie był antysemitą już więcej tylko traktował żydów w internetach tak jak powinienem Ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łyszkowice ground zero 2 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Ok. To nie wiem teraz mam brać czy nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan troglodytes 41 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, łyszkowice ground zero napisał: skończyłem z tobą właśnie A czemu blokujesz tematy pyskaty przegrywie? Nudzi ci się to zrób coś produktywnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łyszkowice ground zero 2 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Pan troglodytes napisał: A czemu blokujesz tematy pyskaty przegrywie? Nudzi ci się to zrób coś produktywnego i co tak do końca życia będziesz tu na forum blokował tematy i obwiniał tym innych ludzi? to jest śmieszne dla ciebie? bo nie wiem przygłupie, nie masz życia. kiedy tu nie wejdę to siedzisz i bawisz się siusiakiem uprawiając festiwal projekcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 917 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, łyszkowice ground zero napisał: To nie wiem teraz mam brać czy nie? Bierz bierz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łyszkowice ground zero 2 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Bierz bierz. ale wcześniej pisałaś żebym nie brał to nie wiem już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 917 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, łyszkowice ground zero napisał: ale wcześniej pisałaś żebym nie brał to nie wiem już Dobra i tak jakoś lepiej gadasz niż wcześniej czyli bierz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łyszkowice ground zero 2 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Dobra i tak jakoś lepiej gadasz niż wcześniej czyli bierz. a jak przestanie działać i znowu nie będę chciał jeebać w polu kiedy ty będziesz popijać drinka i się opalać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 917 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, łyszkowice ground zero napisał: a jak przestanie działać i znowu nie będę chciał jeebać w polu kiedy ty będziesz popijać drinka i się opalać? W tej wersji jesteś nawet zabawny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łyszkowice ground zero 2 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: W tej wersji jesteś nawet zabawny. ja się poważnie pytam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach