250GodzinTak 1657 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Brine napisał: Halo, chce rozmawiać z dziadkiem! Halo, halo Hallo Hallo tu Londyn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcz jukon welcome 32 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Brine napisał: Zamknij mordę tutko nadająca z Paryża. Gugu gaga gul gul? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brine 21 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: W życiu...Mnie i siostry rodzice bardzo krótko trzymali. Mogę iść na imprezę, ale wolę zjeść, pośmiać się i odwieź ludzi. Dlatego wiedzą po kogo dzwonić jak trzeba kierowcę. Nie smakuje mi, szkoda wątroby, dziękuję i do widzenia. Słusznie. Sama przestałam pić od momentu złamania i nie brakuje mi tego. Szkoda zdrowia i urody. 🩷 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1657 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Brine napisał: Zamknij mordę tutko nadająca z Paryża. To jest samochód i zaraz się przeloguje jak Lakota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 254 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Że inni piją bez ciebie Pijcie sobie, ja juz swoje w życiu wypiłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1657 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Brine napisał: Słusznie. Sama przestałam pić od momentu złamania i nie brakuje mi tego. Szkoda zdrowia i urody. 🩷 Lepiej inaczej się zrelaksować. Medytacja, las, rozmowa, masaż, zakupy i mnie to wystarczy 🥳 Edytowano 4 godziny temu przez 250GodzinTak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcz jukon welcome 32 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Lepiej inaczej się zrelaksować. Medytacja, las, rozmowa, masaż, zakupy i mnie to wystarczy 🥳 I mąż łysa, o mężu pamiętaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 93 Napisano 4 godziny temu 16 minut temu, 250GodzinTak napisał: A kuku panie kruku Raz, dwa, trzy. Baba Jaga patrzy A dziad z worem stoi za drzewem i czeka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brine 21 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Lepiej inaczej się zremisować. Medytacja, las, rozmowa, masaż, zakupy i mnie to wystarczy 🥳 Albo Make up, wystroić się, i na randkę z przystojniakiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 379 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 14 minut temu, 250GodzinTak napisał: W życiu nie byłam pijana. To tylko rymowanka z dzieciństwa Lolito Lakota Wypij sobie czasem. To są rzeczy dla ludzi, byle korzystać z głową. Edytowano 4 godziny temu przez Śliwka z Grójca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan troglodytes 41 Napisano 4 godziny temu 12 minut temu, choroszcz jukon welcome napisał: Wspaniale że leje, ze zimna zośka czy że zimni ogrodnicy? Te młotki to żebys się w łeb jeeepnęła? Widział tu ktoś kiedykolwiek durniejszego simpa niż wnusio-menel? Oni tam w taborze się walą tymi młotkami po tępych łbach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 254 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, choroszcz jukon welcome napisał: Albo po prostu jednak najeeepana gugu gaga dziadku dziadku Wspaniale też tak może być, że zmęczona bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1657 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Margherite napisał: A dziad z worem stoi za drzewem i czeka Tego to nie znam. Ale baba Jaga była w zabawach jako dziecko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 93 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Pijcie sobie, ja juz swoje w życiu wypiłem. Znałam dziadka co w wieku ok 75 lat to samo powiedział i dożył 87 lat, ale co wypił to wypił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1990 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Pijcie sobie, ja juz swoje w życiu wypiłem. Mam pyszną herbatę z imbirem.. Ja też tyle wypiłam że nie wiem gdzie mi sie to mieści Mati Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1990 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, 250GodzinTak napisał: Proszę cię. Po co tu tyle ludzi przyszło i kto ich zaprosił? Im więcej tym ciekawiej i wieksza imba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 254 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Margherite napisał: Znałam dziadka co w wieku ok 75 lat to samo powiedział i dożył 87 lat, ale co wypił to wypił. Nie pomagasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 254 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Mam pyszną herbatę z imbirem.. Ja też tyle wypiłam że nie wiem gdzie mi sie to mieści Mati Wstaję rano i idę po chleb i do biedronki na zakupy. Jestem taki podekscytowany, że wstaje o 7 i idę na miasto. To będzie wspaniałe doświadczenie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 106 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Wstaję rano i idę po chleb i do biedronki na zakupy. Jestem taki podekscytowany, że wstaje o 7 i idę na miasto. To będzie wspaniałe doświadczenie Urodziłeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1657 Napisano 4 godziny temu 12 minut temu, Brine napisał: Słusznie. Sama przestałam pić od momentu złamania i nie brakuje mi tego. Szkoda zdrowia i urody. 🩷 Caryca pieprzowa już śledzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 93 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Tego to nie znam. Ale baba Jaga była w zabawach jako dziecko Bo to mój wymysł, jak mi młoda jeść nie chciała Tak nie chciała że do anemii doszło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 254 Napisano 4 godziny temu Już wiem, co gina chciała napisać w temacie gul gul gul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brine 21 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Caryca pieprzowa już śledzi Właśnie miałam pisać to samo haha że cyce po pas w garsonce już spod okularów spoglądają spod byka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 93 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: Nie pomagasz Sorry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1657 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Mam pyszną herbatę z imbirem.. Ja też tyle wypiłam że nie wiem gdzie mi sie to mieści Mati Herbaty Loyd grzaniec galicyjski i śliwkowy są pyszne. Ale nie ma ich teraz w sklepach, bo jest ciepło i na Allegro zamawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 254 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Caryca pieprzowa napisał: Urodziłeś? O co chodzi. Kobiety po urodzeniu tak mają? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 106 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: O co chodzi. Kobiety po urodzeniu tak mają? Takie okresowe niewolnictwo laktacyjne np. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1657 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Brine napisał: Właśnie miałam pisać to samo haha że cyce po pas w garsonce już spod okularów spoglądają spod byka. Zawsze czyta i ma tutaj mnóstwo hejterskich nicków, z których zgłasza posty i wzywa. Mnie wiele razy nazywała kurffą. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1990 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Wstaję rano i idę po chleb i do biedronki na zakupy. Jestem taki podekscytowany, że wstaje o 7 i idę na miasto. To będzie wspaniałe doświadczenie O 7 to jeszcze nic. Mój rekord to zakupy w sklepie całonocnym o 3 w nocy tylko bułek świeżych nie było co spotkało sie z niezadowoleniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 254 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Caryca pieprzowa napisał: Takie okresowe niewolnictwo laktacyjne np. Trochę wyglądam teraz jakbym był w ciąży, ale nic z tych rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach