Brine 46 Napisano piątek o 19:13 Artysta…stworzył też pralicę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1694 Napisano piątek o 19:17 Wszystko poblokowane przez wariatów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brine 46 Napisano piątek o 19:19 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Wszystko poblokowane przez wariatów. Wykrakałaś ten deszcz u mnie. ️ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1694 Napisano piątek o 19:31 (edytowany) U mnie pada cały dzień i jest bardzo zimno. W końcu zimniej Zośki Edytowano piątek o 19:32 przez 250GodzinTak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 229 Napisano piątek o 19:37 U mnie sprzątanko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiusz to kurffa 0 Napisano piątek o 19:39 🧻 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 400 Napisano piątek o 19:43 O, temat bez hejtowania innych, teraz dziewczyny chyba rozwiną skrzydła elokwencji. Początek dobry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 229 Napisano piątek o 19:45 1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał: O, temat bez hejtowania innych, teraz dziewczyny chyba rozwiną skrzydła elokwencji. Początek dobry. Odezwala sie ta ktora nie wie o co chodzi ale komentuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach