Brine 38 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Edytowano 4 godziny temu przez Brine 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 228 Napisano 4 godziny temu Pamietam jak sie tego sluchalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1686 Napisano 4 godziny temu Zjadłam prawie całą paczkę popcornu, a tu żadnej inby i nic się nie dzieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 702 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 8 minut temu, 250GodzinTak napisał: Zjadłam prawie całą paczkę popcornu, a tu żadnej inby i nic się nie dzieje To zjedz drugą Magda, bo jeszcze noc przed nami Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darkromance 2 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Zjadłam prawie całą paczkę popcornu, a tu żadnej inby i nic się nie dzieje To znowu przytyjesz macioro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darkromance 2 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: To zjedz drugą Magda, bo jeszcze noc przed nami Chcesz żeby 150 kg przekroczyła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 702 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Darkromance napisał: To znowu przytyjesz macioro Wypjerdalay stąd Łyszkowicki odpadzie raz ... już Cię nie widzę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1686 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: To zjedz drugą Magda, bo jeszcze noc przed nami Idę się myć, może jeszcze usiądę na balkonie i posłucham, czy dziś dziki będą ryć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1686 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Wypjerdalay stąd Łyszkowicki odpadzie raz ... już Cię nie widzę Makaron, gdzie twoje maniery? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 702 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Idę się myć, może jeszcze usiądę na balkonie i posłucham, czy dziś dziki będą ryć. Spoko, lepiej posłuchaj dzik..ów niż Pravika, a najlepiej wtul się w ramiona myśliwego Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 702 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Makaron, gdzie twoje maniery? Zostawiełem je tam gdzie Prawiczek skończy żywot Magda Sam się zabije... wygląda mi na samobójce. Zero twardziela, zero faceta, tylko ułom i hejter. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 702 Napisano 3 godziny temu Tak serio Prawiczku podszywie pod Ele, wieź się w garść, bo życie Ci przez paluchy brudne ucieka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach