Brine 38 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Edytowano 1 godzinę temu przez Brine 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 228 Napisano 1 godzinę temu Pamietam jak sie tego sluchalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1686 Napisano 1 godzinę temu Zjadłam prawie całą paczkę popcornu, a tu żadnej inby i nic się nie dzieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 701 Napisano 59 minut temu (edytowany) 8 minut temu, 250GodzinTak napisał: Zjadłam prawie całą paczkę popcornu, a tu żadnej inby i nic się nie dzieje To zjedz drugą Magda, bo jeszcze noc przed nami Edytowano 58 minut temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darkromance 2 Napisano 58 minut temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Zjadłam prawie całą paczkę popcornu, a tu żadnej inby i nic się nie dzieje To znowu przytyjesz macioro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darkromance 2 Napisano 58 minut temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: To zjedz drugą Magda, bo jeszcze noc przed nami Chcesz żeby 150 kg przekroczyła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 701 Napisano 57 minut temu Przed chwilą, Darkromance napisał: To znowu przytyjesz macioro Wypjerdalay stąd Łyszkowicki odpadzie raz ... już Cię nie widzę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1686 Napisano 57 minut temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: To zjedz drugą Magda, bo jeszcze noc przed nami Idę się myć, może jeszcze usiądę na balkonie i posłucham, czy dziś dziki będą ryć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1686 Napisano 52 minuty temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Wypjerdalay stąd Łyszkowicki odpadzie raz ... już Cię nie widzę Makaron, gdzie twoje maniery? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 701 Napisano 52 minuty temu (edytowany) 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Idę się myć, może jeszcze usiądę na balkonie i posłucham, czy dziś dziki będą ryć. Spoko, lepiej posłuchaj dzik..ów niż Pravika, a najlepiej wtul się w ramiona myśliwego Edytowano 52 minuty temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 701 Napisano 48 minut temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Makaron, gdzie twoje maniery? Zostawiełem je tam gdzie Prawiczek skończy żywot Magda Sam się zabije... wygląda mi na samobójce. Zero twardziela, zero faceta, tylko ułom i hejter. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 701 Napisano 15 minut temu Tak serio Prawiczku podszywie pod Ele, wieź się w garść, bo życie Ci przez paluchy brudne ucieka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach