Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
VenusHorizon4

Ale mam pysznego śledzia

Polecane posty

Przed chwilą, VenusHorizon4 napisał:

Kiedyś kostki rybne się kupowalo w delikatesy ciekawe czy nadal to jest 

Pewnie tak. Ja ryb nie jadam

Przed chwilą, VenusHorizon4 napisał:

Takie mrozone na kosc prostkacik

Łóżko zamówiłeś? Bo pytałam rano, ale ktoś skasował temat 😄 

50 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Widziałam rano na zakupach kanapki ze śledziem i nawet fajnie to wyglądało 🙂 

staram sie nie kupywac kanapek gotowych bo sie nie oplaca finansowo. za te same pieniadze sie ma 10 takich kanapek niz jedna kupna ale pamietam jak mi kiedys spedytor kazal jechac na zakazie przez niemcy to jade a nagle przed granica pisze ze jest lapanka i kazal stanac. xD

musialem stac jakies 12 godzin ponad a skonczylo mi sie jedzenie bo nie planowalem tego. poszlem na stacje a tam kanapki po 30 zl. za to bym mial caly bochen chleba, ser i szynke na 8 takich kanapek..  bo niemieckie ceny. dziwne to ze czlowiek ma pieniadze a woli glodowac niz przeplacac z zasady

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Łóżko zamówiłeś? Bo pytałam rano, ale ktoś skasował temat 😄 

Nie trochę naprawilem wkladajac poduszke dla kota w zapadniete i mam jeszcze drugom połowke sprawnom jak coś więc się nie spieszy

4 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Ty się nie śmiej 😆 

Hihi a bo co? 💋

1 minutę temu, ancient amariner napisał:

staram sie nie kupywac kanapek gotowych bo sie nie oplaca finansowo. za te same pieniadze sie ma 10 takich kanapek niz jedna kupna ale pamietam jak mi kiedys spedytor kazal jechac na zakazie przez niemcy to jade a nagle przed granica pisze ze jest lapanka i kazal stanac. xD

musialem stac jakies 12 godzin ponad a skonczylo mi sie jedzenie bo nie planowalem tego. poszlem na stacje a tam kanapki po 30 zl. za to bym mial caly bochen chleba, ser i szynke na 8 takich kanapek..  bo niemieckie ceny. dziwne to ze czlowiek ma pieniadze a woli glodowac niz przeplacac z zasady

Te co ja widziałam dzisiaj, to były z kawałkami śledzia i z żółtym serem. Chyba po 8 złotych. Kromka weka z kawałkami śledzia i plastrem sera 🙂 

Ja też nie kupuje w trasie gotowych kanapek, przeważnie robię w domu, jak gdzieś jadę. Nauczyłam się, żeby do tego mieć sałatkę, jogurt naturalny i jakiś owoc. 

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Te co ja widziałam dzisiaj, to były z kawałkami śledzia i z żółtym serem. Chyba po 8 złotych. Kromka weka z kawałkami śledzia i plastrem sera 🙂 

Ja też nie kupuje w trasie gotowych kanapek, przeważnie robię w domu, jak gdzieś jadę. Nauczyłam się, żeby do tego mieć sałatkę, jogurt naturalny i jakiś owoc. 

sledz i zulty ser dziwne polaczenie mi sie wydaje ale nie probowalem nigdy

ja mam loduwke w trasie to moge sobie robic na bierzaco. ale wtedy co mi kazal stac chuuuj jeebany to nie bylem przygotowany juz jedzenia nie mialem musialem kupic za 30 zl jakiegos kotleta w bulce. myslalem ze na cieplo bedzie a mi zimne dali.

• Haha 1

2 minuty temu, ancient amariner napisał:

Bo trzeba myśleć są różne sposoby żeby się najeść możesz kupić kostke sera puszke tuńczyka z warzywami rogalika bagietke kefir mały banany albo serek waniliowy krajzerke czy nawet takiego śledzia salatke warzywnom pełno jest produktów za kilka zł jak się nie chce wydać 30

6 minut temu, ancient amariner napisał:

Ja też nie próbowałam, ale sąsiadka kupiła wszystkie te kanapki 😆 

11 minut temu, 250GodzinTak napisał:

W JAKIEJ TRASIE? 🤣🤣🤣🤣

3 minuty temu, VenusHorizon4 napisał:

Bo trzeba myśleć są różne sposoby żeby się najeść możesz kupić kostke sera puszke tuńczyka z warzywami rogalika bagietke kefir mały banany albo serek waniliowy krajzerke czy nawet takiego śledzia salatke warzywnom pełno jest produktów za kilka zł jak się nie chce wydać 30

ty rozumiesz co napisalem ? 

i tak dobrze ze na stacji stanolem to mialem zimnego kotleta w bulce za 30 zl. odszedlem wszystkie pulki oni nie maja tak jak u nas zabki na mopie ze chleb kupisz i masz cale stoiska szynki sery, jogurty.

tam wszystko gotowe i przeplacone.

jak bym na dziukusie stanol to bym musial isc do lasu zajaca upolowac

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Ja też nie próbowałam, ale sąsiadka kupiła wszystkie te kanapki 😆 

Cała sobota na kafe? I to się szanuje

Przed chwilą, ancient amariner napisał:

ty rozumiesz co napisalem ? 

i tak dobrze ze na stacji stanolem to mialem zimnego kotleta w bulce za 30 zl. odszedlem wszystkie pulki oni nie maja tak jak u nas zabki na mopie ze chleb kupisz i masz cale stoiska szynki sery, jogurty.

tam wszystko gotowe i przeplacone.

jak bym na dziukusie stanol to bym musial isc do lasu zajaca upolowac

😄😄 Zająca upolować powiadasz 😆😆 

Przed chwilą, trynkiewicz napisał:

W JAKIEJ TRASIE? 🤣🤣🤣🤣

pravik ty grales w ets2? powiedz mi jak tam jezdzisz i ci palca wypada to siedzisz przy kompie 9 godzin i jesz, spisz itd? czy mozesz ta palze pominac? albo nie musisz palzy robic albo mandat ci daja i dalej jedziesz?

15 minut temu, VenusHorizon4 napisał:

Nie trochę naprawilem wkladajac poduszke dla kota w zapadniete i mam jeszcze drugom połowke sprawnom jak coś więc się nie spieszy

Łóżka za 800 złotych kupisz 🙂 To nie są jakieś ceny z kosmosu. 

6 minut temu, 250GodzinTak napisał:

😄😄 Zająca upolować powiadasz 😆😆 

musialbym go dogonic i golymi rekoma zlapac, albo patyk znalezc i naostrzyc i wyszkolic sie w rzucaniu oszczepem

2 minuty temu, ancient amariner napisał:

musialbym go dogonic i golymi rekoma zlapac, albo patyk znalezc i naostrzyc i wyszkolic sie w rzucaniu oszczepem

Ostatni Mohikanin 😆 

Edytowano przez 250GodzinTak
Bardzo słaba sieć

7 minut temu, ancient amariner napisał:

pravik ty grales w ets2? powiedz mi jak tam jezdzisz i ci palca wypada to siedzisz przy kompie 9 godzin i jesz, spisz itd? czy mozesz ta palze pominac? albo nie musisz palzy robic albo mandat ci daja i dalej jedziesz?

Można grać z włączonymi pauzami albo bez. Ja mam właczone żeby było realistyczne, ale tam pauze 9 godzin w grze robi się w rzeczywistości w kilka sekund jak się zaparkuje i wyłączy silnik 

4 minuty temu, trynkiewicz napisał:

Można grać z włączonymi pauzami albo bez. Ja mam właczone żeby było realistyczne, ale tam pauze 9 godzin w grze robi się w rzeczywistości w kilka sekund jak się zaparkuje i wyłączy silnik 

a dlugo sie jedzie z polski do hiszpani? pol godziny czy kilka dni?

1 minutę temu, ancient amariner napisał:

a dlugo sie jedzie z polski do hiszpani? pol godziny czy kilka dni?

to hiszpanii to nie wiem bo mam starą wersje i najdalej do UK mogę pojechać,  trasa 2000 km to max godzina

1 minutę temu, trynkiewicz napisał:

to hiszpanii to nie wiem bo mam starą wersje i najdalej do UK mogę pojechać,  trasa 2000 km to max godzina

to male te mapki maja, fajnie jakby zrobili skale 1:1 duzo ludzi by pewnie lubilo siedziec 4,5 godziny jechac i pic piwko, potem przerwa pol godzinki cos zjesc i dalej jechac a potem 9 godzin isc spac i dalej jechac.

taki realizm np ze siedzisz przy kompie i albo zjezdzasz na parking i idziesz sie odlac do kibla albo lejesz do butli zeby czasu nie stracic. zablokowana mozliwosc pauzowania gry.

1 minutę temu, Pan paniscus napisał:

Łysa robi na tirach, NIE WIEDZIAŁEŚ? 

lysa naslala wczoraj na mnie szpiega zeby sprawdzil czy pijany nie jestem

nie śmiejcie się z mojej siostrzenicy bo na dołku skończycie, ona po królewsku pałę poleruje to i nie wolno się z niej śmiać 

Widzę, że zmieniła avatar, który bardziej odzwierciedla jej paskudny charakter i ryj.

1 godzinę temu, 250GodzinTak napisał:

Łóżka za 800 złotych kupisz 🙂 To nie są jakieś ceny z kosmosu. 

Wydałem około 60tys jusz od smierci matki najchętniej bym jusz nic nie kupował 

Edytowano przez VenusHorizon4

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się