Spaghetti... 706 Napisano 37 minut temu 43 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Szafa rdzewieje, bo Makaron przepadł pod Łodzią Wróciłem Magda, ale widzę, że Dumbo i Boni już mnie zdążyły usmiercić 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 706 Napisano 36 minut temu 1 minutę temu, BożeJajo napisał: A skąd będziemy wiedzieć czy jesteś martwy czy odeszles Nie jestem na kafe cały czas jak Ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 1 Napisano 35 minut temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Nie jestem na kafe cały czas jak Ty Ale to nie jest odpowiedź na pytanie i mnie to nie obchodzi. Pytam jak rozróżnić ze umarłeś albo zyjesz ale poszles Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebać gienie 1 Napisano 35 minut temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Nie jestem na kafe cały czas jak Ty przemek dziś pisał że masz małego fiuutka i że by cię oprawił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 706 Napisano 33 minuty temu (edytowany) 1 minutę temu, BożeJajo napisał: Ale to nie jest odpowiedź na pytanie i mnie to nie obchodzi. Pytam jak rozróżnić ze umarłeś albo zyjesz ale poszles Ja nie mam takich problemów jak Ty i nie zastanawiam się czy jesteś, żyjesz, czy nie Jak Cię nie obchodzi to po co pytasz ? Edytowano 33 minuty temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1708 Napisano 30 minut temu 5 minut temu, Spaghetti... napisał: Wróciłem Magda, ale widzę, że Dumbo i Boni już mnie zdążyły usmiercić Mówiłam, że wrócisz, bo czułam to po kościach 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 706 Napisano 26 minut temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Mówiłam, że wrócisz, bo czułam to po kościach Dzięki, cieszę się, że mam dla kogo wracać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1708 Napisano 18 minut temu 7 minut temu, Spaghetti... napisał: Dzięki, cieszę się, że mam dla kogo wracać Przynajmniej nie jesteś kapusiem jak inni stąd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 202 Napisano 12 minut temu 24 minuty temu, Spaghetti... napisał: Wróciłem Magda, ale widzę, że Dumbo i Boni już mnie zdążyły usmiercić Sorki dobrze że żyjesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 706 Napisano 12 minut temu (edytowany) 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: Przynajmniej nie jesteś kapusiem jak inni stąd Nie jestem, bo tak mnie wychowano w Łódzkim za gówniarza i z tego jestem dumny do dziś Tutaj to kafe forum, ale też można się trochę poznać na ludziach Edytowano 11 minut temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 202 Napisano 11 minut temu (edytowany) Ciesz się życiem mój miły huh Edytowano 10 minut temu przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 706 Napisano 9 minut temu (edytowany) 3 minuty temu, szmul napisał: Sorki dobrze że żyjesz Spoko Dumbo Ty też żyj zdrowa i szczęśliwa Edytowano 9 minut temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach