Spaghetti... 705 Napisano 11 godzin temu (edytowany) Na muzykę Edytowano 11 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 705 Napisano 10 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 56 Napisano 10 godzin temu Bo za mało ketrelu i temu pętla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 187 Napisano 10 godzin temu serio sluchasz tej muzyki ai? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 705 Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, WywaloneJajcā napisał: Bo za mało ketrelu i temu pętla ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 56 Napisano 10 godzin temu Mocne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonics 4 Napisano 10 godzin temu 14 minut temu, Spaghetti... napisał: ... nie próbowała się rozbierać? nie wierzę, brook na pewno prędzej czy później i tak mu dała tego przeoranego przez połowę rodziny forester milfowego doopska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 56 Napisano 10 godzin temu On sam przerùchal córeczkę ridza więc to piękna patologia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonics 4 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, WywaloneJajcā napisał: On sam przerùchal córeczkę ridza więc to piękna patologia pamietam, że brook dała już kilku partnerom własnej córki, a nawet jej mężowi xD to największa serialowa ladacznica ever Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 56 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, sonics napisał: pamietam, że brook dała już kilku partnerom własnej córki, a nawet jej mężowi xD to największa serialowa ladacznica ever Makaron lubi takie akcje familijne 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1704 Napisano 10 godzin temu Utrzekła mnie 🫶 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 705 Napisano 10 godzin temu 9 minut temu, WywaloneJajcā napisał: Makaron lubi takie akcje familijne Nie Boni, to Ty zasiałaś ziarno kłamstwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 56 Napisano 10 godzin temu Huh? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 187 Napisano 10 godzin temu a dajcie spokoj moj kot ma taka aure huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 187 Napisano 10 godzin temu a byl taki stary film o parze zgredow ktorzy sie nienawidzili i mieli kota zabili go i tez piano bylo takie smutne do plakania eh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 705 Napisano 10 godzin temu 10 minut temu, 250GodzinTak napisał: Utrzekła mnie 🫶 Ta historia 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1704 Napisano 9 godzin temu "Ojciec chrzestny" mogą oglądać zawsze. "Nic nie pierze lepiej forsy, niż święcona woda".... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 705 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: "Ojciec chrzestny" mogą oglądać zawsze. "Nic nie pierze lepiej forsy, niż święcona woda".... Tak, ale uciekasz myślami od romantycznej sceny. Woda gasi pragnienie, ale ogień widzisz w filmie .... i tak powinno zostać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1704 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Tak, ale uciekasz myślami od romantycznej sceny. Woda gasi pragnienie, ale ogień widzisz w filmie .... i tak powinno zostać Pamiętam każdą scenę, bo wiele razy oglądałam 3 części tego filmu. Daj coś nas sen, bo obudziłam się i lecę dalej spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 56 Napisano 9 godzin temu Najbardziej romantyczna scena gdy samochód się rozdupcza w powietrze i zostaja szczempy zwlok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
famous last words 5 Napisano 9 godzin temu kleszczetka + przemek pravik = Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1704 Napisano 9 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 705 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Pamiętam każdą scenę, bo wiele razy oglądałam 3 części tego filmu. Daj coś nas sen, bo obudziłam się i lecę dalej spać Spoko, ale 3 nie ma teraz nic do rzeczy. Dam i śpij spokojnie Magda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 100 Napisano 4 godziny temu https://youtu.be/9Evezm7bt0U Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach