Deasmond 8 Napisano 9 godzin temu (edytowany) Edytowano 9 godzin temu przez Deasmond Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1704 Napisano 2 godziny temu Czemu takie stare przeboje słuchasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Deasmond 8 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Czemu takie stare przeboje słuchasz? Bo lubię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1704 Napisano 2 godziny temu Libed jest nie do wytrzymania, bo ciagle się czepia innych. Wrzuciłam go do ignora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 41 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Wrzuciłam go do ignora. czuje sie zaszczycony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1704 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, Deasmond napisał: Bo lubię. Ja też, ale dużo wrzucasz tych starych nagrań i dlatego się zapytałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Deasmond 8 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Ja też, ale dużo wrzucasz tych starych nagrań i dlatego się zapytałam Moja dusza utkwiła gdzieś w latach 60s, 70s, i na początku 80s. 🩶 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach