VenusHorizon4 76 Napisano 9 godzin temu 40 minut temu, Toya napisał: Przecież to nie jest stara gra, więc jakim cudem? Moja była na ps3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 50 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, VenusHorizon4 napisał: Moja była na ps3 A okej. Nie wiedziałem, że w 2009 coś wyszło. Ja będę pobierał Avatar: Frontiers of Pandora™ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 933 Napisano 9 godzin temu 29 minut temu, Cipinski napisał: TO NA 100% NIE ELCIA, ona tylko podłoge myje jak MOPS ma przyjść Tak tak, ja tylko 3 razy dziennie myje wszedzie podłogi a więcej juz nic nie sprzątam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zabij się 12 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Tak tak, ja tylko 3 razy dziennie myje wszedzie podłogi a więcej juz nic nie sprzątam. a krocze raz na 3 tygodnie myjesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 933 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, zabij się napisał: a krocze raz na 3 tygodnie myjesz Raz na kwartał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zabij się 12 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Raz na kwartał to pewnie fajne hodowle tam masz różnych rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach