BożeJajo 19 Napisano 10 godzin temu A co ty zrobisz jak naprawdę zachorujesz i nie masz ubezpieczenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 76 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, BożeJajo napisał: A co ty zrobisz jak naprawdę zachorujesz i nie masz ubezpieczenia? Nie wiem zależy jak duży rachunek mi przyjdzie jeśli przyjdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 19 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, VenusHorizon4 napisał: Nie wiem zależy jak duży rachunek mi przyjdzie jeśli przyjdzie No myślę że by przyszedł w tysiacach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 76 Napisano 10 godzin temu Właśnie od tego mam migreny ludzie mnie stresujom ciągle straszom nekajom a nawet zl mi nie dali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 76 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, BożeJajo napisał: No myślę że by przyszedł w tysiacach A to wystarczy lombardzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 19 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, VenusHorizon4 napisał: A to wystarczy lombardzie Lepiej ubezpieczenie wykup jakies Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 76 Napisano 10 godzin temu Ogólnie mam sporo rtv płyt złoto trochę srebra no i oszczędności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 19 Napisano 10 godzin temu A ja mam parówkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cipinski 5 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, BożeJajo napisał: co myslisz https://images2.imgbox.com/b9/4e/AiAuOEoW_o.png Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 19 Napisano 10 godzin temu Nie patrze paszoł owsik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cipinski 5 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, BożeJajo napisał: Nie patrze paszoł owsik chciałem zapytać o rade Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pulsar no pasaran! 4 Napisano 10 godzin temu 10 minut temu, Cipinski napisał: co myslisz Podobna do twojej siostry Ile lat ma foto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cipinski 5 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, pulsar no pasaran! napisał: Podobna do twojej siostry Ile lat ma foto o ty knurze nie interesuj sie bo kociej mordy dostaniesz Edytowano 10 godzin temu przez Cipinski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kebab u Polaka 2 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Cipinski napisał: o ty knurze nie interesuj sie bo kociej mordy dostaniesz Tak samo brzydka jak Ty Edytowano 10 godzin temu przez Kebab u Polaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cipinski 5 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Kebab u Polaka napisał: Tak samo brzydka jak Ty uszaty Ta brzydka, a jakbyś na żywo Ją zobaczył to byś w nachy sie spuścił chyba że pedałem zostałeś Edytowano 10 godzin temu przez Cipinski 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kebab u Polaka 2 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Cipinski napisał: Ta brzydka, Jakbyś na żywo ją zobaczył to byś w nachy sie spuścił chyba że pedałem zostałeś Masz wyjątkowo zjeebany gust co do kobiet. Nic dziwnego że w desperacji wydupczyłeś grubą babę z wąsem w wieku w twojej matki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cipinski 5 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Kebab u Polaka napisał: Masz wyjątkowo zjeebany gust co do kobiet. Nic dziwnego że w desperacji wydupczyłeś grubą babę z wąsem w wieku w twojej matki Napisał typ co mu się Noxelia i Elcia podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kebab u Polaka 2 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 12 minut temu, pulsar no pasaran! napisał: Podobna do twojej siostry Ile lat ma foto Faktycznie podobna z twarzy Edytowano 9 godzin temu przez Kebab u Polaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kebab u Polaka 2 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Cipinski napisał: Napisał typ co mu się Noxelia i Elcia podoba Elcia wygląda jak milion dolarów to nie podlega dyskusji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 220 Napisano 9 godzin temu wyglada jak ladny chlopak z makijazem ale chlopy sa ladniejsze od kobiet wiec okej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 76 Napisano 9 godzin temu 7 minut temu, szmul napisał: wyglada jak ladny chlopak z makijazem ale chlopy sa ladniejsze od kobiet wiec okej Wygląda jak młodsza sis mojego szwagra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach