Sernikowski 68 Napisano 14 godzin temu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 42 Napisano 14 godzin temu Confeszyns part 1 uszer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 68 Napisano 14 godzin temu Konfeszyns on dens floor chyba sobie ściągne koncert madonny i posłucham Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 42 Napisano 14 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 42 Napisano 14 godzin temu Chyba se kupie harmonijke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 68 Napisano 14 godzin temu Ja gdzieś mam, dostałem od kumpla Xd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 42 Napisano 14 godzin temu Zagraj mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 68 Napisano 14 godzin temu BrumbrbBrumBrumbrbBrBrumbrbBrumBrumbrbBrumbrbBrumBrumbrbBrBrumbrbBrumBrumb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 42 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Sernikowski napisał: BrumbrbBrumBrumbrbBrBrumbrbBrumBrumbrbBrumbrbBrumBrumbrbBrBrumbrbBrumBrumb Powinieneś zagrać na ślubie ziemniaka który się zbliża xD może nas zaprosi chociaż na chlopskie koryto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 68 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, BożeJajaWywalone napisał: Powinieneś zagrać na ślubie ziemniaka który się zbliża xD może nas zaprosi chociaż na chlopskie koryto Krejzi zaprosi z libed. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 42 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Sernikowski napisał: Krejzi zaprosi z libed. Ciekawe co podadzo na stół Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 42 Napisano 14 godzin temu Bo nie ukrywam że się robie glodna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 68 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, BożeJajaWywalone napisał: Ciekawe co podadzo na stół Ja już po obiedzie objedzony na maxa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach