Sernikowski 69 Napisano 24 Maj Tak, bo nie chce być jak jeżowa, że samotna matka i nieślubny brajanek Xd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 107 Napisano 24 Maj Ja wierze w kapelusznika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 64 Napisano 24 Maj 1 minutę temu, Toya napisał: Ja wierze w kapelusznika smutna buzia w kapeluszu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 268 Napisano 24 Maj wierze w sile wyzsza ktoro nie wiem jak nazwac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maaster 8 Napisano 24 Maj 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie Dlaczego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 107 Napisano 24 Maj Przed chwilą, pyszny2 napisał: smutna buzia w kapeluszu O to, to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2066 Napisano 24 Maj Przed chwilą, szmul napisał: wierze w sile wyzsza ktoro nie wiem jak nazwac Szatan? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 64 Napisano 24 Maj Przed chwilą, szmul napisał: wierze w sile wyzsza ktoro nie wiem jak nazwac a czy ta sile cie skarci za gnebienie mnie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2066 Napisano 24 Maj 2 minuty temu, Toya napisał: Ja wierze w kapelusznika Takiego grzyba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2066 Napisano 24 Maj 1 minutę temu, Maaster napisał: Dlaczego? Bo go nie ma i nie istnieje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 107 Napisano 24 Maj 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Takiego grzyba? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 268 Napisano 24 Maj Przed chwilą, Onaaaa napisał: Bo go nie ma i nie istnieje. A umiesz to udowodnic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 64 Napisano 24 Maj 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Takiego grzyba? takiego co daje ludziom ziemniaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2066 Napisano 24 Maj 2 minuty temu, BożeJajaWywalonė napisał: Brajanusz już byl Predzej belzebusz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 268 Napisano 24 Maj (edytowany) 5 minut temu, pyszny2 napisał: a czy ta sile cie skarci za gnebienie mnie ? nie mam negatywnych odczuc w stosunku do ciebie dziedzko, zyj w pokoju tylko badaj wenery i lubą swojo traktuj jak homo sapiens a nie krowe z otworami, omeno jeszcze jestescie mlodzi, luba sie znajdzie gdzies tylko nie na srafe ani nerwicy Edytowano 24 Maj przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2066 Napisano 24 Maj 4 minuty temu, szmul napisał: A umiesz to udowodnic Nie umiem ale dla mnie nie istnieje i koniec kropka pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 64 Napisano 24 Maj 1 minutę temu, szmul napisał: nie mam negatywnych odczuc w stosunku do ciebie dziedzko, zyj w pokoju tylko badaj wenery i lubą swojo traktuj jak homo sapiens a nie krowe z otworami, omeno jeszcze jestescie mlodzi, luba sie znajdzie gdzies tylko nie na srafe ani nerwicy a gdzie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2066 Napisano 24 Maj 6 minut temu, pyszny2 napisał: takiego co daje ludziom ziemniaki Ziemniaki pyszne są Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2066 Napisano 24 Maj (edytowany) 7 minut temu, BożeJajaWywalonė napisał: Jeden wuj. Pewnie ochrzczony byl i selfi na fejsie za lajki jak koń wystawiony ale Boga ni ma i nie bedzie Niestety nie ma a szkoda. Przydałby się jak supermen Edytowano 24 Maj przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 69 Napisano 24 Maj Świrmok jest twoim bogiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 268 Napisano 24 Maj (edytowany) 8 minut temu, pyszny2 napisał: a gdzie ? jak troche siebie samych docenicie i polubicie, nvm na portalu starczy zmienic imidz na mniej wulgarny i pewnie pelno by sie zlapalo na kase ... Edytowano 24 Maj przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach