Waldemаr 9 Napisano 4 godziny temu (edytowany) ai @wakanka1 podoba się? Edytowano 4 godziny temu przez Waldemаr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 953 Napisano 4 godziny temu A co to za gniot. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Waldemаr 9 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Еlciаа napisał: A co to za gniot. Na pewno nie 200 gramów mefedronu, amfa dzień w dzień i robienie dzieci z przypadkowymi ludźmi gdzieś pod bramą w Warszawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 953 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Waldemаr napisał: Na pewno nie 200 gramów mefedronu, amfa dzień w dzień i robienie dzieci z przypadkowymi ludźmi gdzieś pod bramą w Warszawie Brzmi jak scenariusz dlaczego ja/trudne sprawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Waldemаr 9 Napisano 3 godziny temu 20 minut temu, Еlciаа napisał: Brzmi jak scenariusz dlaczego ja/trudne sprawy. Twoje życie brzmi jak scenariusz na trudne sprawy, zauważyłaś? Bo małolat zauważył. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon5 12 Napisano 3 godziny temu Moonek ma już schizofrenia nikt nie odtwarza nawet te jego ruska youtuby i ciągle modki tylko wyklikuje tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 61 Napisano 3 godziny temu Masz racje dzis lezak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Waldemаr 9 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, BożeJajaWywalone napisał: Masz racje dzis lezak Zrób mu ma laskę, ponoć często mylisz ukraiński z rosyjski, a ja jestem onucą. ;-)))))))))))))))))))))) @wakanka1 dla Ciebie mógłbym zostać onucą (oboje wiem Ksenia, że to niemożliwe) ale może mógłbym przemyśleć, jeśli Ty też byś przemyślała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alan777 6 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, BożeJajaWywalone napisał: Masz racje dzis lezak To jego podszyw ty tępa strzało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 61 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Waldemаr napisał: Zrób mu ma laskę, ponoć często mylisz ukraiński z rosyjski, a ja jestem onucą. ;-)))))))))))))))))))))) @wakanka1 dla Ciebie mógłbym zostać onucą (oboje wiem Ksenia, że to niemożliwe) ale może mógłbym przemyśleć, jeśli Ty też byś przemyślała Jeden wuj. Ukraincy chyba gorsi od ruskich. Wyrwałeś jakaś jekatarine ze tak się podniecasz tym psim narodem? Kiedy ty się ogarniesz dziadu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 953 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Waldemаr napisał: Twoje życie brzmi jak scenariusz na trudne sprawy, zauważyłaś? Bo małolat zauważył. No nie bardzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 61 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Alan777 napisał: To jego podszyw ty tępa strzało A co mnie to guwno obchodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 953 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, VenusHorizon5 napisał: Moonek ma już schizofrenia nikt nie odtwarza nawet te jego ruska youtuby i ciągle modki tylko wyklikuje tak Od razu widać że podszyw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Waldemаr 9 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Od razu widać że podszyw. Masz już 2 dzieci, jeden z nich to niemowlak. Kiedy się nimi, a nie kafe zajmiesz? @wakanka1 co za przypadek, że wp też jest z Wawy może trzeba jej wysłać opiekę społeczną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malik gondwana 7 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: No nie bardzo. Czyli nadal cię kocha i przeżywa odrzucenie biedaczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 61 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Waldemаr napisał: Masz już 2 dzieci, jeden z nich to niemowlak. Kiedy się nimi, a nie kafe zajmiesz? @wakanka1 co za przypadek, że wp też jest z Wawy może trzeba jej wysłać opiekę społeczną Niemowlę do 12 miesiąca. Od ćpania czas ci się zatrzymal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon5 12 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Malik gondwana napisał: Czyli nadal cię kocha i przeżywa odrzucenie biedaczek Klaudia i dumbo też mi pisały że moonek to flakito a zgrywa karateka z dbz huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 953 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Waldemаr napisał: Masz już 2 dzieci, jeden z nich to niemowlak. Kiedy się nimi, a nie kafe zajmiesz? @wakanka1 co za przypadek, że wp też jest z Wawy może trzeba jej wysłać opiekę społeczną Okres niemowlęcy trwa od narodzin do ukończenia 1. roku życia (12. miesiąca). Pojêbało ci się trochę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 953 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, BożeJajaWywalone napisał: Niemowlę do 12 miesiąca. Od ćpania czas ci się zatrzymal to samo napisałam. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 953 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Waldemаr napisał: @wakanka1 ...nij tej ćpunce bana, bo nie mam na to siły Papatrzec na twoją punktację i posty a na moją to trochę lipa pisać o banie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orange 13 Napisano 3 godziny temu 48 minut temu, Еlciаа napisał: Brzmi jak scenariusz dlaczego ja/trudne sprawy. To twoje życie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Waldemаr 9 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: to samo napisałam. xd Jesteś razem z wieczorną ułomna. 12 miesięcy według was, tępe ...y, kiedy dzieci są najbardziej ciekawe świata wystarczy, żeby nie wyrosły na Denisa blyatmana? Zresztą z kim ja rozmawiam, spójrzcie na elcie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Waldemаr 9 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Papatrzec na twoją punktację i posty a na moją to trochę lipa pisać o banie. Punktację? Punktuję to ci zazwyczaj krzywy ryj, wysyłając do wp po instrukcję w makijaż xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 61 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Waldemаr napisał: Jesteś razem z wieczorną ułomna. 12 miesięcy według was, tępe ...y, kiedy dzieci są najbardziej ciekawe świata wystarczy, żeby nie wyrosły na Denisa blyatmana? Zresztą z kim ja rozmawiam, spójrzcie na elcie xD Doksztalc sie tepy buraku zanim zaczniesz marne próby dowalenia komukolwiek. To nie jest według nas deklu. To są fakty. Idjota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 953 Napisano 3 godziny temu Okres noworodkowy – od 1. do 28. dnia życia. Okres niemowlęcy – od 1. miesiąca do ukończenia 1. roku życia. Okres poniemowlęcy (wczesne dzieciństwo) – od 1. do 3. roku życia. Wiek przedszkolny – od 3. do 6. roku życia. Wiek szkolny (młodszy) – od 6. do 12. roku życia. Okres dojrzewania (adolescencja) – od 12. do około 18. roku życia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Waldemаr 9 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Еlciаа napisał: Okres noworodkowy – od 1. do 28. dnia życia. Okres niemowlęcy – od 1. miesiąca do ukończenia 1. roku życia. Okres poniemowlęcy (wczesne dzieciństwo) – od 1. do 3. roku życia. Wiek przedszkolny – od 3. do 6. roku życia. Wiek szkolny (młodszy) – od 6. do 12. roku życia. Okres dojrzewania (adolescencja) – od 12. do około 18. roku życia. I? Mam ci wysłać odpowiedź od groka, krzywy źle umalowany ryju, jak bardzo źle się opiekujesz dziećmi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon5 12 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Waldemаr napisał: I? Mam ci wysłać odpowiedź od groka, krzywy źle umalowany ryju, jak bardzo źle się opiekujesz dziećmi? Klaudia miała racja że masz mikrofiootka dlatego nienawidzisz lachony bo byle samiec by cie poskładał jak puzzle huh 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orange 13 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, VenusHorizon5 napisał: Klaudia miała racja że masz mikrofiootka dlatego nienawidzisz lachony bo byle samiec by cie poskładał jak puzzle huh Ona pisała że ty masz miktofiutka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Waldemаr 9 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 11 minut temu, VenusHorizon5 napisał: Klaudia miała racja że masz mikrofiootka dlatego nienawidzisz lachony bo byle samiec by cie poskładał jak puzzle huh Tylko ci którzy przyszli by z maczetami na strzelaninie A takich nie ma i nie będzie bynajmniej nie dlatego, że się mnie boją, tylko że jesteśmy już dorośli i to bardziej ja się ich boję, gdybym chciał oglądać jak cię zakopują w rowie Edytowano 2 godziny temu przez Waldemаr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon5 12 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Waldemаr napisał: Tylko ci którzy przyszli by z maczetami na strzelaninie A takich nie ma i nie będzie bynajmniej nie dlatego, że się mnie boją, tylko że jesteśmy już dorośli i to bardziej ja się ich boję, gdybym chciał oglądać jak cię zakopują w rowie Huh ale mitoman jak ty nawet polak nie jesteś pewnie dzieci polskie bananowe cie pod żabką z bara biorą jak idziesz po damskie szlugi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach