GlitterGlock 54 Napisano 8 godzin temu Zezwierzęcenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 444 Napisano 8 godzin temu Pedagog i humanistka przemawia, czapki z głów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 729 Napisano 7 godzin temu 10 minut temu, GlitterGlock napisał: Zezwierzęcenie Totalne, aż forum zamarło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GlitterGlock 54 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, Śliwka z Grójca napisał: Pedagog i humanistka przemawia, czapki z głów Możesz wyrażać swój podziw w inny sposób. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 127 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, GlitterGlock napisał: Możesz wyrażać swój podziw w inny sposób. Co tam? Jak mija wieczór? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GlitterGlock 54 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Toya napisał: Co tam? Jak mija wieczór? A cycuś, pizzdeczka, delikatesik. a tam? Edytowano 7 godzin temu przez GlitterGlock 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 987 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Toya napisał: Co tam? Jak mija wieczór? Co tam jak tam się piszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 127 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Co tam jak tam się piszę. Wiem, ale chciałem po swojemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 127 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Co tam jak tam się piszę. . Edytowano 7 godzin temu przez Toya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 729 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Co tam jak tam się piszę. Co tam jak tam serduszko dziś u Ciebie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 127 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, GlitterGlock napisał: A cycuś, pizzdeczka, delikatesik. a tam? Po drugiej wstaję do roboty. W niedzielę uro 🥳 i stwierdziłem teraz, że jadę jutro po pracy pod namiot do kolegów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 987 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Co tam jak tam serduszko dziś u Ciebie ? Nic ciekawego, do dupy pogoda była cały dzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 987 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, Toya napisał: Wiem, ale chciałem po swojemu Ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GlitterGlock 54 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Toya napisał: Po drugiej wstaję do roboty. W niedzielę uro 🥳 i stwierdziłem teraz, że jadę jutro po pracy pod namiot do kolegów. To Ty Bliźniak jak mój tata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 729 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Nic ciekawego, do dupy pogoda była cały dzień. U mnie po południu zaczęło padać, ale nie ma co narzekać ... Wieczór lepszy gwiazdy świecą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 158 Napisano 7 godzin temu Pogoda zajefajna. Ogródek nawodniony, wieczorem można było wyrywać zielsko z dziką radością. Jestem padnięta. Nara, szkraby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 127 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, GlitterGlock napisał: To Ty Bliźniak jak mój tata. Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 111 Napisano 7 godzin temu 11 minut temu, Еlciаа napisał: Nic ciekawego, do dupy pogoda była cały dzień. Co to znaczy do dopy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 127 Napisano 7 godzin temu 10 minut temu, Еlciаа napisał: Ok. Odezwij się na tg jak chcesz, bo po ostatniej spinie nie mogę cię znaleźć 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 729 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, Caryca pieprzowa napisał: Pogoda zajefajna. Ogródek nawodniony, wieczorem można było wyrywać zielsko z dziką radością. Jestem padnięta. Nara, szkraby. Kurcze, to słabą milionerką jesteś, jak musisz ogórek obrabiać ale może chcesz, więc tak czy inaczej szacun i nara pieprznięta Edytowano 7 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 111 Napisano 7 godzin temu Nienawidzę lata umieram od niego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 987 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, VenusHorizon4 napisał: Co to znaczy do dopy Chújowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 729 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, VenusHorizon4 napisał: Nienawidzę lata umieram od niego Nie narzekaj marudo trzeba dać radę Edytowano 7 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 127 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, VenusHorizon4 napisał: Nienawidzę lata umieram od niego A ja kocham, tylko żeby w nocy było 13 stopni i suty stały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 111 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Toya napisał: A ja kocham, tylko żeby w nocy było 13 stopni i suty stały Ja bym chciał żeby ciągle padało albo była zima cały czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 987 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Toya napisał: A ja kocham, tylko żeby w nocy było 13 stopni i suty stały A jaja kurczyły 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 127 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: A jaja kurczyły O to, to. Mniejsze nie będą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 127 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, VenusHorizon4 napisał: Ja bym chciał żeby ciągle padało albo była zima cały czas Ja uwielbiam burze i jak pada w lato, albo maj 13 stopni i deszcz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GlitterGlock 54 Napisano 7 godzin temu 15 minut temu, Toya napisał: Tak Podobno to najbardziej fałszywy znak, ale nie zgadzam się z tym. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 111 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Toya napisał: Ja uwielbiam burze i jak pada w lato, albo maj 13 stopni i deszcz. Ja po deszczu najbardziej lubię ale i tak zima wygrywa bo jest dla twardzieli 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach