baran 0 Napisano 50 minut temu (edytowany) 1 minutę temu, Wykopany napisał: Fakt, już wtedy gdy pisałem było sporo trolli. Teraz pewnie jest jeszcze gorzej. Teraz tam większość to trolle. A tutaj pisze max 20 osób, to bardzo łatwo poznać kto kryje się pod jakim nickiem jak się dłużej posiedzi nawet jak mają nowe Edytowano 50 minut temu przez baran Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wykopany 1 Napisano 46 minut temu 4 minuty temu, baran napisał: Teraz tam większość to trolle. A tutaj pisze max 20 osób, to bardzo łatwo poznać kto kryje się pod jakim nickiem jak się dłużej posiedzi nawet jak mają nowe Albo i boty. Nie no, myślę że jednak wiecej niż 20 XD Ja niestety na razie kojarzę tylko kilka osób. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baran 0 Napisano 42 minuty temu (edytowany) 5 minut temu, Wykopany napisał: Albo i boty. Nie no, myślę że jednak wiecej niż 20 XD Ja niestety na razie kojarzę tylko kilka osób. Tutaj poważnie więcej niż 20 nie pisze na stałe. A nowi się nie rejestrują bo nie widzą jak. Jeszcze 2, 3 lata temu może tak, ale sporo ludzi odeszło stąd i to takich normalnych. Edytowano 40 minut temu przez baran Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 980 Napisano 40 minut temu 1 minutę temu, baran napisał: Tutaj poważnie więcej niż 20 nie pisze na stałe. To jeszcze 2, 3 lata temu może tak, ale sporo ludzi odeszło stąd i to takich normalnych. Na stałe to się zgodzę ale są też tacy z doskoku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wykopany 1 Napisano 36 minut temu 5 minut temu, baran napisał: Tutaj poważnie więcej niż 20 nie pisze na stałe. A nowi się nie rejestrują bo nie widzą jak. Jeszcze 2, 3 lata temu może tak, ale sporo ludzi odeszło stąd i to takich normalnych. Ja też nie wiedziałem jak się zarejestrować. Za pierwszym razem miałem jakiegoś fuksa, bo mi w ogóle nie przyszedł mail XD Później mnie zablokowano i zarejestrowałem obecne konto dopiero dzięki podpowiedziom uzytkowników i czatowi AI XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baran 0 Napisano 35 minut temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Na stałe to się zgodzę ale są też tacy z doskoku. To starzy bywalcy którzy czasami wpadną jak piwosz, mewa czy Anastazja A całkiem nowi ludzie to przez to że meile nie dochodzą to się nie rejestrują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 980 Napisano 27 minut temu 7 minut temu, baran napisał: To starzy bywalcy którzy czasami wpadną jak piwosz, mewa czy Anastazja A całkiem nowi ludzie to przez to że meile nie dochodzą to się nie rejestrują Tak wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wykopany 1 Napisano 25 minut temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Tak wiem. A Ty jak długo się tu udzielasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 980 Napisano 2 minuty temu 21 minut temu, Wykopany napisał: A Ty jak długo się tu udzielasz? Od marca 2020 roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wykopany 1 Napisano przed chwilą 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Od marca 2020 roku. W takim razie musisz mieć silną psychikę ze tyle tu wytrzymałaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wykopany 1 Napisano przed chwilą 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Od marca 2020 roku. W takim razie musisz mieć silną psychikę ze tyle tu wytrzymałaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach