GlitterGlock 54 Napisano 3 godziny temu że forum umiera. A ja nie umre haa ha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wesoła Gienia 0 Napisano 3 godziny temu Kle kle kle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 729 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Wesoła Gienia napisał: Kle kle kle Boni patroluj teren gdzieś indziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GlitterGlock 54 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Boni patroluj teren gdzieś indziej Już pod cymbałem całkiem się porobiło, bo zaczęła blokować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 729 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, GlitterGlock napisał: Już pod cymbałem całkiem się porobiło, bo zaczęła blokować. Nie wiem co z nią jest, ale potrafi pisać normalnie poza hejtem Spcjalnie nam dowala czy o co kuźwa chodzi ? Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GlitterGlock 54 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Nie wiem co z nią jest, ale potrafi pisać normalnie poza hejtem Fałszywce zawsze przybierają maski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 729 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, GlitterGlock napisał: Fałszywce zawsze przybierają maski. Wiem, ale myślę, że praca w polciji też odcisnęła na niej piętno i to nie są żarty. Niestety Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GlitterGlock 54 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Wiem, ale myślę, że praca w polciji też odcisnęła na niej piętno i to nie są żarty. Niestety Myślisz, że serio była policjantką? W sumie dużo tam patologii jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 729 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, GlitterGlock napisał: Myślisz, że serio była policjantką? W sumie dużo tam patologii jest. Myślę, że mogła być, bo zajeżdźa mi psychologią kryminalną, więc trudo się dziwć, że kobieta tak się zachowuje. Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GlitterGlock 54 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Myślę, że mogła być, bo zajeżdźa mi psychologią kryminalną, więc trudo się dziwć, że kobieta tak się zachowuje. Dziś rano już buszowała jako podszyw Kolargola i bełkotała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 729 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, GlitterGlock napisał: Dziś rano już buszowała jako podszyw Kolargola i bełkotała. Ok, ja głownie wieczorami i nocą jestem, ale znam takie zachowanie kobiet nie od dziś. Już póżno jest, wyspij się spokojnie Gina. Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 300 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Takie primadonny które trzeba zabawiać i ego im pompować, męczące ja tam już wolę nudnych ludzi których się nie trzeba bać bo nie będą się przywalac agresywnie z ryjem nieustannie... Edytowano 2 godziny temu przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wesoła Gienia 0 Napisano 2 godziny temu 23 minuty temu, GlitterGlock napisał: Fałszywce zawsze przybierają maski. Shmata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 729 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Wesoła Gienia napisał: Shmata Dość, skończ kobieto hejt I kuźwa spadaj spać Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GlitterGlock 54 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Spaghetti... napisał: Ok, ja głownie wieczorami i nocą jestem, ale znam takie zachowanie kobiet nie od dziś. Już póżno jest, wyspij się spokojnie Gina. Dobranoc Jeszcze chwilę posiedzę. Dobranoc. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GlitterGlock 54 Napisano 2 godziny temu 20 minut temu, szmul napisał: Takie primadonny które trzeba zabawiać i ego im pompować, męczące ja tam już wolę nudnych ludzi których się nie trzeba bać bo nie będą się przywalac agresywnie z ryjem nieustannie... Co poradzisz. Czemu nie śpisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 300 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, GlitterGlock napisał: Co poradzisz. Czemu nie śpisz? prawie spalam ale kicius mnie obudzil bo chcial na tripa na dwor to nie ma dyskusji... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wykopany 1 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, GlitterGlock napisał: forum umiera Dziwię się, że forum w ogóle jeszcze dycha mimo ciągłego blokowania czy usuwania tematów. Ledwo jakiś temat się rozkręci, a już znika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 300 Napisano 1 godzinę temu haha ale beka na tym tik toku jprdl lepsze niz na kafe xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 300 Napisano 1 godzinę temu ale zboczeniec xD gorszy niz lezak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baran 0 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 12 minut temu, Wykopany napisał: Dziwię się, że forum w ogóle jeszcze dycha mimo ciągłego blokowania czy usuwania tematów. Ledwo jakiś temat się rozkręci, a już znika wp ma całkowicie wyjeebane na to forum. w ostatnich latach to sie zrobił taki syf że każdy normalny stąd uciekł, nawet z działu gwiazdy spie,rdolli a tylko tam był jakiś ruch Edytowano 1 godzinę temu przez baran Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wykopany 1 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, szmul napisał: ale zboczeniec xD gorszy niz lezak O kim mowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baran 0 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, szmul napisał: haha ale beka na tym tik toku jprdl lepsze niz na kafe xD No to siedz tam jest pełno takich ameb jak ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wykopany 1 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, baran napisał: wp ma całkowicie wyjeebane na to forum. w ostatnich latach to sie zrobił taki syf że każdy normalny stąd uciekł, nawet z działu gwiazdy spie,rdolli a tylko tam był jakiś ruch No nie da się ukryć. Dawniej tu wchodziłem czasem poczytać sobie co ludzie piszą, tak bez udzielania się, ale to było dawno. Wiecej niż 10 lat temu. Było zdecydowanie inaczej. Teraz nie ogarniam tego universum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 300 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Wykopany napisał: O kim mowa? lezak ma nick VenusHorizon4 tera mniej pisze ogladam niusy o umiesnionym zrypie w stringach, staniczku i ponczochach nekajacego baby nagraniami jak sobie wali konia po narkotykach, musialy sie leczyc u psychologa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wykopany 1 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, szmul napisał: lezak ma nick VenusHorizon4 tera mniej pisze ogladam niusy o umiesnionym zrypie w stringach, staniczku i ponczochach nekajacego baby nagraniami jak sobie wali konia po narkotykach, musialy sie leczyc u psychologa xD To ten niedoszły "milioner" który wydawał wiecej niż zarabiał? Który kupował drogo a sprzedawał tanio? Pełno swirów na świecie. Jeszcze tacy dzięki netowi stają się sławni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baran 0 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Wykopany napisał: To ten niedoszły "milioner" który wydawał wiecej niż zarabiał? Który kupował drogo a sprzedawał tanio? Pełno swirów na świecie. Jeszcze tacy dzięki netowi stają się sławni. Tak ten. A jego "dziewczynę" widziałeś? https://images2.imgbox.com/fc/9d/stnne6ay_o.png Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wykopany 1 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, baran napisał: Tak ten. A jego "dziewczynę" widziałeś? He he. Nie, nie widziałem. Prawdę mówiąc czytam to forum dopiero od miesiąca, więc mam sporo do nadrobienia. Tym bardziej, że tu ciągle lecą tematy i zmieniają się nicki. Zdecydowanie lepiej kojarzę ludzi z Wykopu bo jakieś 2 czy 3 lata temu tam pisałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baran 0 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, Wykopany napisał: He he. Nie, nie widziałem. Prawdę mówiąc czytam to forum dopiero od miesiąca, więc mam sporo do nadrobienia. Tym bardziej, że tu ciągle lecą tematy i zmieniają się nicki. Zdecydowanie lepiej kojarzę ludzi z Wykopu bo jakieś 2 czy 3 lata temu tam pisałem. Wykop to też ściek się zrobił ostatnio, ja tam już prawie nie wchodzę. Edytowano 1 godzinę temu przez baran Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wykopany 1 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, baran napisał: Wykop to też ściek się zrobił ostatnio, ja tam już prawie nie wchodzę. Fakt, już wtedy gdy pisałem było sporo trolli. Teraz pewnie jest jeszcze gorzej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach