Zаwsze przychodzi noc 207 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: No wiem i też mam ale nie kupuję zawsze tego samego bo mi sie by znudziło A tam ziemniaki zawsze kupisz i nigdy Ci się nie znudzą tak jak dla mnie dobre pieczywo i różne sery. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2424 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: W życiu bym na to nie wpadł, bo jestem metodyczny więc przewidywalny Z żelkami mnie bardzo zaskoczyłeś az w szoku jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 207 Napisano 6 godzin temu No i jeszcze Cię rozśmieszyłem, a przed snem to ważne 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2424 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: A tam ziemniaki zawsze kupisz i nigdy Ci się nie znudzą tak jak dla mnie dobre pieczywo i różne sery. Ziemniaki i ser żółty i polędwiczki i lody to wiadomo ale chodzi mi że różne rzeczy a nie zawsze dokładnie to samo. Nie kupuję zawszę delicji no czarem wolę języki a czasem czekoladę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 207 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Z żelkami mnie bardzo zaskoczyłeś az w szoku jestem Siostrze brałem jak była, bo na ogół nie kupuje i nie chciała tych kwaśnych, ale inne już tak i dużo zostało, bo jak nie wiem które , to biorę wszystkie jakie są Smaczny produkt i żelatyna na stawy mnie przekonuje . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2424 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Siostrze brałem jak była, bo na ogół nie kupuje i nie chciała tych kwaśnych, ale inne już tak i dużo zostało, bo jak nie wiem które , to biorę wszystkie jakie są Smaczny produkt i żelatyna na stawy mnie przekonuje . Wychodzi na to że kobiety lubią żelki najbardziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 207 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Ziemniaki i ser żółty i polędwiczki i lody to wiadomo ale chodzi mi że różne rzeczy a nie zawsze dokładnie to samo. Nie kupuję zawszę delicji no czarem wolę języki a czasem czekoladę Tak ale jako kobieta masz kaprysy to będzie wydziwianie nawet w kwestii co kupić. A ja chodzę na pamięć, tylko najgorzej jak półki poprzestawiają, to wtedy muszę się naszukać, ale szybko zapamiętuje co do rozkładu asortymentu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 207 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Wychodzi na to że kobiety lubią żelki najbardziej No i nie chcą pić soku z buraków czerwonych ani z pomidorów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2424 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: No i nie chcą pić soku z buraków czerwonych ani z pomidorów Tego to nigdy nie wypiję bo bym zwymiotowała ale za to moge jesc czosnek i pić sok z marchwi i jeść brukselke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2424 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Tak ale jako kobieta masz kaprysy to będzie wydziwianie nawet w kwestii co kupić. A ja chodzę na pamięć, tylko najgorzej jak półki poprzestawiają, to wtedy muszę się naszukać, ale szybko zapamiętuje co do rozkładu asortymentu Oj tam kaprysy zaraz jak już wejdę do sklepu to chce kupić sobie coś że jak wrócę do domu to będę mieć bardzo ale to bardzo na to ochotę i szukam ostatnio kupiłam sobie milky taką okrągłą czekoladkę ale to było dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 207 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Tego to nigdy nie wypiję bo bym zwymiotowała ale za to moge jesc czosnek i pić sok z marchwi i jeść brukselke Brukselkę to i ja zjem tylko trzeba umieć zrobić żeby nie była mdła. A czosnek można przemycić w potrawach. A sok z kapusty kiszonej Edytowano 6 godzin temu przez Zаwsze przychodzi noc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 207 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Oj tam kaprysy zaraz jak już wejdę do sklepu to chce kupić sobie coś że jak wrócę do domu to będę mieć bardzo ale to bardzo na to ochotę i szukam ostatnio kupiłam sobie milky taką okrągłą czekoladkę ale to było dobre Morale sobie podnosisz dogadzając kubkom smakowym . Wpuścić Cię tylko do mnie , bo naodkładało się trochę różności ze słodyczy i trzeba zjeść żeby marnotrawstwa nie było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2424 Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Brukselkę to i ja zjem tylko trzeba umieć zrobić żeby nie była mdła. A czosnek można przemycić w potrawach. A sok z kapusty kiszonej Nie taki sok to nie ma mowy bym to wypiła Brukselka lubię w zupie jarzynowej. Czosnek lubię i w sosie ba pizze i w spagetti i wszędzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2424 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Morale sobie podnosisz dogadzając kubkom smakowym . Wpuścić Cię tylko do mnie , bo naodkładało się trochę różności ze słodyczy i trzeba zjeść żeby marnotrawstwa nie było Strach tam wchodzić bo za dużo masz tych słodyczy z tego co widzę i zaraz przytyje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 207 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Strach tam wchodzić bo za dużo masz tych słodyczy z tego co widzę i zaraz przytyje O to chodzi żebyś nie była zbyt szczupła, bo musisz z czegoś czerpać siłę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 207 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Nie taki sok to nie ma mowy bym to wypiła Brukselka lubię w zupie jarzynowej. Czosnek lubię i w sosie ba pizze i w spagetti i wszędzie. To nie jest tak źle, bo z jednego gara możemy jeść. Północ wybiła więc czas na mnie . Bywaj Dobra nocka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2424 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: To nie jest tak źle, bo z jednego gara możemy jeść. Północ wybiła więc czas na mnie . Bywaj Dobra nocka Danie jednogarnkowe lubię takie Miłych snów Hubercie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2424 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: O to chodzi żebyś nie była zbyt szczupła, bo musisz z czegoś czerpać siłę Mam wagę ok i nie jestem szkieletem więc kilka żelków tak ale nie całą paczkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach