ilu_z_ja 85 Napisano 9 godzin temu Tak długo pisałem komentarz, że pojawiło się osiem nowych i temat zablokowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 536 Napisano 9 godzin temu Dlatego nie udało mi się wkleić miuzik KaeN. Alter ego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 260 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: Tak długo pisałem komentarz, że pojawiło się osiem nowych i temat zablokowany Malowany ptak. Taka powieść jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 9 Napisano 8 godzin temu 52 minuty temu, beziks napisał: Malowany ptak. Taka powieść jest. Przerażająca książka. Do dziś się zastanawiam, co Urszula Dudziak widziała w Jerzym Kosińskim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 85 Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, beziks napisał: Malowany ptak. Taka powieść jest. 11 jak malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 85 Napisano 6 godzin temu Żebyście mi tutaj potem nie przyłazili i nie zasmiecali tematu, jak wam zablokują wasze. Co za chamstwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach