Saskłacz 28 Napisano 2 godziny temu Znowu przycpales gargamel? Już całkiem ci na łeb bije pomazancu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saskłacz 28 Napisano 2 godziny temu Niedlugo we mnie diabła zobaczysz i się ojsrasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saskłacz 28 Napisano 2 godziny temu Wspomnisz ze zgrozom moje słowa powiadam ja tobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti.. 9 Napisano 2 godziny temu Ja Ty mnie dziewczyno wkurzasz tu to masakra... Jesteś pierwszą i mam nadzieję ostatnią z tego kalibru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saskłacz 28 Napisano 2 godziny temu Slaba masz psyche na bycie dominem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cycki Klaudii 3 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti.. napisał: Ja Ty mnie dziewczyno wkurzasz tu to masakra... Jesteś pierwszą i mam nadzieję ostatnią z tego kalibru I tak byś chciał żeby fiuuta ci obrobiła spermiarzu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti.. 9 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Saskłacz napisał: Slaba masz psyche na bycie dominem Dla Ciebie na pewno, bo z polcjantkami to ja się nie zadaje Wolę normalne kobiety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saskłacz 28 Napisano 2 godziny temu Nie widać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cycki Klaudii 3 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti.. napisał: Dla Ciebie na pewno, bo z polcjantkami to ja się nie zadaje Wolę normalne kobiety. Np takie jak Pokahontaz czy Magda Salowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saskłacz 28 Napisano 2 godziny temu I szynszyla papjezak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saskłacz 28 Napisano 2 godziny temu Makaron musi udać się w odosobnienie do klasztoru aby przemyśleć swoje postępowanie z dala od internetu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dssds 0 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Cycki Klaudii napisał: I tak byś chciał żeby fiuuta ci obrobiła spermiarzu wieczorna jest bardziej napalona na makarona niż on na nią, ale wiadomo że sie nie przyzna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saskłacz 28 Napisano 2 godziny temu Tu tylko wola niebieska pomoże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cycki Klaudii 3 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Saskłacz napisał: I szynszyla papjezak Szynszyle to sam bym jeeeebał Na zdjęciu widziałem że zajeeebista świnia z niej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saskłacz 28 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Cycki Klaudii napisał: Szynszyle to sam bym jeeeebał Na zdjęciu widziałem że zajeeebista świnia z niej Wszystkie szmule wystawiające cielska i kolkobrzuszyska właśnie tak chcą być traktowane. Chcą być yebane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saskłacz 28 Napisano 2 godziny temu Ja se siedzę pod kamieniem i spjerdalac ode mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saskłacz 28 Napisano 2 godziny temu Zrozumiano?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti.. 9 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 5 minut temu, Saskłacz napisał: Wszystkie szmule wystawiające cielska i kolkobrzuszyska właśnie tak chcą być traktowane. Chcą być yebane Już dawno jej tutaj nie ma, a Ty hejtem jedziesz równo razem z kolegami spod celi. Oapnuj się Patrycja, bo przeginasz Szynszyla przy Tobie to Skarb Narodów nie idjotka. Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saskłacz 28 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti.. napisał: Już dawno jej tutaj nie ma, a Ty hejtem jedziesz równo razem z kolegami spod celi. Oapnuj się Patrycja, bo przeginasz Wiele rzeczy nie ma już od dawna i soł? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti.. 9 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Saskłacz napisał: Wiele rzeczy nie ma już od dawna i soł? Soł, ja mawiasz zamknj się bo mnie wku.rwiasz coraz mocniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saskłacz 28 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti.. napisał: Soł, ja mawiasz zamknj się bo mnie wku.rwiasz coraz mocniej Bog cię osadzi zagubiona owieczko. Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti.. 9 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Saskłacz napisał: Bog cię osadzi zagubiona owieczko. Dobranoc Już mnie osądziłaś Ty, to wystarczy. Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saskłacz 28 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti.. napisał: Już mnie osądziłaś Ty, to wystarczy. Dobranoc Więcej kłamstw powinieneś wymyślić na mój temat. Si ju never. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti.. 9 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Saskłacz napisał: Więcej kłamstw powinieneś wymyślić na mój temat. Si ju never. Jakich kłamstw ? Wystawiłaś szlafrok Leżakowi pod innym nickiem wtedy i jeszcze byłaś z tego dumna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cycki Klaudii 3 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, Saskłacz napisał: Wszystkie szmule wystawiające cielska i kolkobrzuszyska właśnie tak chcą być traktowane. Chcą być yebane Ty też chcesz ale jesteś tak paskudna że wiesz że nie masz szans na to 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saskłacz 28 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti.. napisał: Jakich kłamstw ? Wystawiłaś szlafrok Leżakowi pod innym nickiem wtedy i jeszcze byłaś z tego dumna Jesteś żałosny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saskłacz 28 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Cycki Klaudii napisał: Ty też chcesz ale jesteś tak paskudna że wiesz że nie masz szans na to Samoświadomość to podstawa życia w prawdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cycki Klaudii 3 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Spaghetti.. napisał: Już dawno jej tutaj nie ma, a Ty hejtem jedziesz równo razem z kolegami spod celi. Oapnuj się Patrycja, bo przeginasz Szynszyla przy Tobie to Skarb Narodów nie idjotka. Nie ma jej przez ciebie. Nie mogła znieść tego że każdy ją tyrał bo dała ciipy takiemu trologdycie jak ty 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cycki Klaudii 3 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Saskłacz napisał: Samoświadomość to podstawa życia w prawdzie. Ja bym pierrdolił Szynszyle aż by jej iskry z ciipy leciały https://imgbox.com/bIZXfts5 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti.. 9 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Saskłacz napisał: Jesteś żałosny. Jeśli to nie byłaś Ty to ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach