Sassy&Wicked 62 Napisano 2 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malik gondwana 32 Napisano 2 godziny temu Czyli jednak lezba mówiłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 62 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Malik gondwana napisał: Czyli jednak lezba mówiłem Jest pride month, a ja nie wpisuję się w '''tradycyjne'' ramy seksualne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gemini 10 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Sassy&Wicked napisał: Jest pride month, a ja nie wpisuję się w '''tradycyjne'' ramy seksualne. W sensie że kochałaś się kiedyś z kobietą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 62 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, gemini napisał: W sensie że kochałaś się kiedyś z kobietą Nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gemini 10 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Malik gondwana napisał: Czyli jednak lezba mówiłem Nie koniecznie. Ja np uwielbiam oglądać nagich mężczyzn na aktach ale gejem nie jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 265 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 8 minut temu, Sassy&Wicked napisał: Jak masz kontakt prywatny z Magdą, to pozdrów ją ode mnie Gina Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 62 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, gemini napisał: Nie koniecznie. Ja np uwielbiam oglądać nagich mężczyzn na aktach ale gejem nie jestem Podziwianie nie znaczy podniecenie. Też lubię oglądać kobiety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 62 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Jak masz kontakt prywatny z Magdą, to pozdrów ją ode mnie Gina Przy najbliższej okazji pozdrowię. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gemini 10 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Sassy&Wicked napisał: Podziwianie nie znaczy podniecenie. Też lubię oglądać kobiety. To prawda ja lubię patrzeć na peenisy porównywać ze swoim ale np nigdy bym nie dotknął żadnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gemini 10 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Sassy&Wicked napisał: Przy najbliższej okazji pozdrowię. 4 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Jak masz kontakt prywatny z Magdą, to pozdrów ją ode mnie Gina Pozdrowienia do więzienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malik gondwana 32 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Sassy&Wicked napisał: Nie. Ale chciałabyś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gemini 10 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Malik gondwana napisał: Ale chciałabyś Tak jak ty i ja kolego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 265 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, gemini napisał: Pozdrowienia do więzienia Niedługo tam trafisz Prawik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malik gondwana 32 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, gemini napisał: Nie koniecznie. Ja np uwielbiam oglądać nagich mężczyzn na aktach ale gejem nie jestem Hetero faceci na pewno nie uwielbiają oglądać nagich mężczyzn. Może też powinieneś świętować miesiąc pychy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 62 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Malik gondwana napisał: Hetero faceci na pewno nie uwielbiają oglądać nagich mężczyzn. Może też powinieneś świętować miesiąc pychy? Wypad. W tym wątku na pewno nie będzie nawet zalążka homofobii. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gemini 10 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Malik gondwana napisał: Hetero faceci na pewno nie uwielbiają oglądać nagich mężczyzn. Może też powinieneś świętować miesiąc pychy? Dlaczego nie? Ja miałem kiedyś okres homo ale jak miałem 12-13 lat zakochiwałem się jakiś znanych facetach ale później przyszedł okres dojrzewania i tylko kobiety mnie zaczęły interesować. Mimo to do tej pory bardzo lubię oglądać mężczyzn foty w tym stylu mi się podobają https://imgbox.com/xzlUYtXA . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gemini 10 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Sassy&Wicked napisał: Wypad. W tym wątku na pewno nie będzie nawet zalążka homofobii. Tak, czasami mam takie marzenia że chciałbym mieć przyjaciela który jest naturysta jak ja i byśmy spędzali razem czas całkiem nago w pełni wolni bez żadnych podtekstów seksualnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 62 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, gemini napisał: Tak, czasami mam takie marzenia że chciałbym mieć przyjaciela który jest naturysta jak ja i byśmy spędzali razem czas całkiem nago w pełni wolni bez żadnych podtekstów seksualnych. Dużo jest takich ludzi. Niech każdy robi co chce, byleby przebywać w miejscach do tego przeznaczonych, co by zgorszenia nie szerzyć nagością. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CVVELSON 3 Napisano 2 godziny temu O CHUI PRAVIK JAKI ROMANTYK NATURALISTYCZNY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gemini 10 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Sassy&Wicked napisał: Dużo jest takich ludzi. Niech każdy robi co chce, byleby przebywać w miejscach do tego przeznaczonych, co by zgorszenia nie szerzyć nagością. Cieszę się że to rozumiesz i w pełni się z tym zgadzam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gemini 10 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Sassy&Wicked napisał: Dużo jest takich ludzi. Niech każdy robi co chce, byleby przebywać w miejscach do tego przeznaczonych, co by zgorszenia nie szerzyć nagością. A Ty jak tam lubisz być nago czy raczej nie? Nawet nie jako naturystka ale sama w zaciszu domowym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 62 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, gemini napisał: A Ty jak tam lubisz być nago czy raczej nie? Nawet nie jako naturystka ale sama w zaciszu domowym? Nie, preferuję ubrania. Nawet spać nago nie lubię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malik gondwana 32 Napisano 1 godzinę temu 18 minut temu, Sassy&Wicked napisał: Wypad. W tym wątku na pewno nie będzie nawet zalążka homofobii. Za to chamstwa jak zwykle nadmiar 🥱 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malik gondwana 32 Napisano 1 godzinę temu 18 minut temu, gemini napisał: podobają A z leżaka się śmiałeś że homo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gemini 10 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Malik gondwana napisał: A z leżaka się śmiałeś że homo Bicu a Ty chyba też naturysta, przynajmniej kiedyś byłeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malik gondwana 32 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, gemini napisał: Cieszę się że to rozumiesz i w pełni się z tym zgadzam. Pravik weź ją porządnie ... niech puste butelki w końcu odpoczną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gemini 10 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Malik gondwana napisał: A z leżaka się śmiałeś że homo Nie chodzi o to że się śmiałem tylko że został homo jak Przemcel bo jest starym prawiczkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gemini 10 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Sassy&Wicked napisał: Nie, preferuję ubrania. Nawet spać nago nie lubię. No i fajnie. Każdy ma swoje preferencje ale chyba jesteś w mniejszości z tym spaniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gemini 10 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Malik gondwana napisał: Pravik weź ją porządnie ... niech puste butelki w końcu odpoczną Gdzie mam ją brać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach