WojciechWywaloński 60 Napisano 3 godziny temu Jw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz. 16 Napisano 3 godziny temu Dzielnicowy już jedzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 57 Napisano 3 godziny temu A NO WŁAŚNIE, OGLĄDASZ ATORA? IDEALNY KONTENT DLA CIEBIE, PARANOICZNO-SPISKOWO-SZUROWY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 60 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, TREV0 napisał: A NO WŁAŚNIE, OGLĄDASZ ATORA? IDEALNY KONTENT DLA CIEBIE, PARANOICZNO-SPISKOWO-SZUROWY Już Ci odpisałam i się nie będę powtarzac bo nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 60 Napisano 3 godziny temu Czekam na podkast twój to jest kontent godny wieczorno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 57 Napisano 3 godziny temu NVM, I TAK PEWNIE SAME OSTRE SZURSTWA OGLĄDASZ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hoodoo 6 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Mateusz. napisał: Dzielnicowy już jedzie. Malowany a to byla plaza nudystow z golymi szwabami? nawet bym chciala na taka plaze ale jako widz tylko 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 60 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, TREV0 napisał: NVM, I TAK PEWNIE SAME OSTRE SZURSTWA OGLĄDASZ Ta twoje zdjęcia z naciągniętymi po pachy gaciami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz. 16 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, hoodoo napisał: Malowany a to byla plaza nudystow z golymi szwabami? nawet bym chciala na taka plaze ale jako widz tylko Dla nudystów była wyznaczona obok, ale niemcy tacy są i wywalają jaja gdzie im się podoba. Kiedyś byłem świadkiem jak niemiecka rodzinka przyjechała do nas nad jezioro. Rozebrali się do rosołu i sru do wody. Oczywiście nie wszyscy tak robią, ale dla dużej części z nich to jest coś normalnego. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hoodoo 6 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Mateusz. napisał: Dla nudystów była wyznaczona obok, ale niemcy tacy są i wywalają jaja gdzie im się podoba. Kiedyś byłem świadkiem jak niemiecka rodzinka przyjechała do nas nad jezioro. Rozebrali się do rosołu i sru do wody. Oczywiście nie wszyscy tak robią, ale dla dużej części z nich to jest coś normalnego. Hm. No mi by nie przeszkadzalo bo sie nie wgapiam w jaja obcym ludziom od razu jak nimi nie epatuja tylko wywala sobie dla relaksu. Edytowano 2 godziny temu przez hoodoo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1023 Napisano 2 godziny temu Co tam jak tam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 60 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Co tam jak tam? Jajca wscipska elzbieto Edytowano 2 godziny temu przez WojciechWywaloński Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 60 Napisano 2 godziny temu He hie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz. 16 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, hoodoo napisał: Hm. No mi by nie przeszkadzalo bo sie nie wgapiam w jaja obcym ludziom od razu jak nimi nie epatuja tylko wywala sobie dla relaksu. Jak widziałem te rodzinkę to miałem może 12 lat i to było dziwne, a teraz nic mnie nie zszokuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz. 16 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Co tam jak tam? Zajechalas do ojca? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1023 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, Mateusz. napisał: Zajechalas do ojca? Wiedziałam że trochę zazdrość przez Ciebie przemawia, nie zajechałam. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz. 16 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Wiedziałam że trochę zazdrość przez Ciebie przemawia, nie zajechałam. xd Ciekawość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1023 Napisano 2 godziny temu 18 minut temu, Mateusz. napisał: Ciekawość Tak tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Exit 8 37 Napisano 1 godzinę temu Mówiłem że typ nie odejdzie za żadne pieniądze , no chyba że przez komin u niemiaszka, albo od noża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz. 16 Napisano 1 godzinę temu Odejdę, ale teraz czuję, że przeżywam drugą młodość na kafeterii i nie mogę odejść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Exit 8 37 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Mateusz. napisał: Odejdę, ale teraz czuję, że przeżywam drugą młodość na kafeterii i nie mogę odejść. Nie ma takiej opcji i tylko w przypadku zgonu ,bo z gie batów się nie ukręci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 60 Napisano 1 godzinę temu 17 minut temu, Exit 8 napisał: Nie ma takiej opcji i tylko w przypadku zgonu ,bo z gie batów się nie ukręci. Kwestią kto pierwszy zdechnie. I może to ty będziesz wiec nie skacz jak menda po guczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Exit 8 37 Napisano 58 minut temu 3 minuty temu, WojciechWywaloński napisał: Kwestią kto pierwszy zdechnie. I może to ty będziesz wiec nie skacz jak menda po guczy Marzenia ściętej głowy, bo prowadzę zdrowy tryb życia, ale pomarzyć nikt ci nie zabroni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 60 Napisano 57 minut temu Przed chwilą, Exit 8 napisał: Marzenia ściętej głowy, bo prowadzę zdrowy tryb życia, ale pomarzyć nikt ci nie zabroni. Ale ja to w dupje mam. Zarówno to że żyjesz jak i to że byłbyś martwy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Exit 8 37 Napisano 55 minut temu Przed chwilą, WojciechWywaloński napisał: Ale ja to w dupje mam. Zarówno to że żyjesz jak i to że byłbyś martwy. Z pewnością patrząc po reakcji i okłamuj dalej samą siebie żeby dobrze się poczuć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 60 Napisano 54 minuty temu Przed chwilą, Exit 8 napisał: Z pewnością patrząc po reakcji i okłamuj dalej samą siebie żeby dobrze się poczuć. Przeceniasz się chlopie. Ego wywalone bardziej niż moje jaja. Jesteś dla mnie nikim poza beka na kafeterii więc co mnie obchodzi twoje zycie/śmierć. Ty się okłamuj skoro musisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Exit 8 37 Napisano 52 minuty temu 1 minutę temu, WojciechWywaloński napisał: Przeceniasz się chlopie. Ego wywalone bardziej niż moje jaja. Jesteś dla mnie nikim poza beka na kafeterii więc co mnie obchodzi twoje zycie/śmierć. Ty się okłamuj skoro musisz. Jak sobie narysujesz będziesz mieć jaja a nawet brodę pozerko. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 60 Napisano 51 minut temu Przed chwilą, Exit 8 napisał: Jak sobie narysujesz będziesz mieć jaja a nawet brodę pozerko. Z papjezakiem se podyskutuj w ten sposób bo mi godność ludzka nakazuje zaprzestać wymiany zdań z twoim bytem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hoodoo 6 Napisano 50 minut temu 41 minut temu, Exit 8 napisał: Mówiłem że typ nie odejdzie za żadne pieniądze , no chyba że przez komin u niemiaszka, albo od noża. Uojej żeby od noża od razu. Może Iskra by mu ukręciła głowę ale to go raczej ominie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Exit 8 37 Napisano 49 minut temu 1 minutę temu, WojciechWywaloński napisał: Z papjezakiem se podyskutuj w ten sposób bo mi godność ludzka nakazuje zaprzestać wymiany zdań z twoim bytem Narzucaj się dalej to może ktoś uwierzy że masz godność. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach