Puchаczu 8 Napisano 15 Czerwiec (edytowany) https://iili.io/CoJc0WQ.jpg Edytowano 15 Czerwiec przez Puchаczu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 117 Napisano 15 Czerwiec Fu jakiś pazury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 117 Napisano 15 Czerwiec Typowa ukra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Puchаczu 8 Napisano 15 Czerwiec Przed chwilą, WojciechWywaloński napisał: Typowa ukra Jak Dumbo bliżej ma do Włoch niż Ukrainy... teraz to sobie nagrabiłaś, camorra będzie sobie chciała z tobą porozmawiac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 117 Napisano 15 Czerwiec Przed chwilą, Puchаczu napisał: Jak Dumbo bliżej ma do Włoch niż Ukrainy... teraz to sobie nagrabiłaś, camorra będzie sobie chciała z tobą porozmawiac. Ja z rodziny korleone wiec mi tu nie fikaj mun bo cyckiem elzbiety poszczuje tudzież psem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hoodoo 41 Napisano 15 Czerwiec Kto to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1033 Napisano 15 Czerwiec Przed chwilą, WojciechWywaloński napisał: Ja z rodziny korleone wiec mi tu nie fikaj mun bo cyckiem elzbiety poszczuje tudzież psem Ekhem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 117 Napisano 15 Czerwiec Przed chwilą, Еlciаа napisał: Ekhem... A ty co myślałaś że można mi dùpe obrabiać z munkiem bezkarnie i fałszywie. Nie ze mno takie cyrki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1033 Napisano 15 Czerwiec Przed chwilą, WojciechWywaloński napisał: A ty co myślałaś że można mi dùpe obrabiać z munkiem bezkarnie i fałszywie. Nie ze mno takie cyrki. Ale kiedy 5 lat temu? Zresztą ja nic takiego o Tobie nie pisalam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach