Puchаczu 8 Napisano poniedziałek o 19:58 (edytowany) https://iili.io/CoJc0WQ.jpg Edytowano poniedziałek o 19:58 przez Puchаczu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 103 Napisano poniedziałek o 20:00 Fu jakiś pazury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 103 Napisano poniedziałek o 20:01 Typowa ukra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Puchаczu 8 Napisano poniedziałek o 20:02 Przed chwilą, WojciechWywaloński napisał: Typowa ukra Jak Dumbo bliżej ma do Włoch niż Ukrainy... teraz to sobie nagrabiłaś, camorra będzie sobie chciała z tobą porozmawiac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 103 Napisano poniedziałek o 20:03 Przed chwilą, Puchаczu napisał: Jak Dumbo bliżej ma do Włoch niż Ukrainy... teraz to sobie nagrabiłaś, camorra będzie sobie chciała z tobą porozmawiac. Ja z rodziny korleone wiec mi tu nie fikaj mun bo cyckiem elzbiety poszczuje tudzież psem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hoodoo 25 Napisano poniedziałek o 20:03 Kto to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1026 Napisano poniedziałek o 20:04 Przed chwilą, WojciechWywaloński napisał: Ja z rodziny korleone wiec mi tu nie fikaj mun bo cyckiem elzbiety poszczuje tudzież psem Ekhem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 103 Napisano poniedziałek o 20:05 Przed chwilą, Еlciаа napisał: Ekhem... A ty co myślałaś że można mi dùpe obrabiać z munkiem bezkarnie i fałszywie. Nie ze mno takie cyrki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1026 Napisano poniedziałek o 20:06 Przed chwilą, WojciechWywaloński napisał: A ty co myślałaś że można mi dùpe obrabiać z munkiem bezkarnie i fałszywie. Nie ze mno takie cyrki. Ale kiedy 5 lat temu? Zresztą ja nic takiego o Tobie nie pisalam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach