Deasmond 25 Napisano 15 Czerwiec (edytowany) Edytowano 15 Czerwiec przez Deasmond Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Puchаczu 8 Napisano 15 Czerwiec Nie wiem jak Ci powiedzieć, że popełniłaś błąd, ale jak będę wracał z Królewca to się odezwę na priva Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Puchаczu 8 Napisano 15 Czerwiec Ale spokojnie, nikt poza mną i może moderacją o tym nie wie i się nie dowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Deasmond 25 Napisano 15 Czerwiec 2 minuty temu, Puchаczu napisał: Nie wiem jak Ci powiedzieć, że popełniłaś błąd, ale jak będę wracał z Królewca to się odezwę na priva Odczep się ode mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 117 Napisano 15 Czerwiec Moja sąsiadka ze schizofremjo popełniła błąd i nawet nie wie że za niego zapłaci xD co się dzieje w głowach ludzi to jest niewiarygodne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 117 Napisano 15 Czerwiec Codziennie wchodzi wieczorem na moje piętro mam stalkera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 117 Napisano 15 Czerwiec Uroila se że jej prąd kradne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach