Deasmond 22 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Edytowano 5 godzin temu przez Deasmond Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Puchаczu 8 Napisano 5 godzin temu Nie wiem jak Ci powiedzieć, że popełniłaś błąd, ale jak będę wracał z Królewca to się odezwę na priva Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Puchаczu 8 Napisano 5 godzin temu Ale spokojnie, nikt poza mną i może moderacją o tym nie wie i się nie dowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Deasmond 22 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Puchаczu napisał: Nie wiem jak Ci powiedzieć, że popełniłaś błąd, ale jak będę wracał z Królewca to się odezwę na priva Odczep się ode mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 63 Napisano 5 godzin temu Moja sąsiadka ze schizofremjo popełniła błąd i nawet nie wie że za niego zapłaci xD co się dzieje w głowach ludzi to jest niewiarygodne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 63 Napisano 5 godzin temu Codziennie wchodzi wieczorem na moje piętro mam stalkera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 63 Napisano 5 godzin temu Uroila se że jej prąd kradne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach