Wasted 1 Napisano 1 godzinę temu Podkreślam to każdemu chłopakowi, który ma zaczerwienienia i niedoskonałości. Można uzyskać naturalne, matowe krycie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hoodoo 10 Napisano 1 godzinę temu Ja to lubię Karyny z obsesja makijażu słodkie są Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hoodoo 10 Napisano 1 godzinę temu Maluje mnie jedna i mówi że dobra lalka do mejkapy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hoodoo 10 Napisano 1 godzinę temu Facetów malują do TV żeby lepiej wyglądali więc nic specjalnego w sumie hm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hoodoo 10 Napisano 1 godzinę temu Ja tam nie wiem nie widuje samców homo sapiens to kosmici są dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 183 Napisano 59 minut temu Tylko geje się malują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wasted 1 Napisano 56 minut temu 6 minut temu, hoodoo napisał: Facetów malują do TV żeby lepiej wyglądali więc nic specjalnego w sumie hm Tak samo połowa influencerów, celebrytów i innych. A pieprzowa już szczuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hoodoo 10 Napisano 55 minut temu Jak gęba krzywa to mejkapy nic nie dadzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 73 Napisano 55 minut temu 3 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał: Tylko geje się malują. Ona jest nie wiadomo jaka wiec nie dziwota że malujący się faceci to dla niej normalność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 281 Napisano 53 minuty temu Tylko w kulturze europejskiej malowanie się jest przypisane do płci żeńskiej. Na przestrzeni dziejów i wielu miejscach na świecie było odwrotnie, że malowali się mężczyźni wojownicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 73 Napisano 51 minut temu Mówimy o makijażu codziennym czy malunkach wojennych bądź scenicznych a to różnica zasadnicza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hoodoo 10 Napisano 51 minut temu To już wszystko było w starożytnej Grecji nic nowego szokującego nawet podobny grooming karynsko pèdalski bezpłodnych myszek nierobów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 73 Napisano 51 minut temu Współczesne chłopy 20+ to w ogóle jakieś zaprzeczenie męskości i wszystkiego co z nią związane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 281 Napisano 50 minut temu No w europie XVII - XVIII wieku też się malowano na dworach, wszyscy meżczyżni i kobiety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hoodoo 10 Napisano 50 minut temu Tam to młodziki były brane przez starych dziadów i potem jak sami byli dziadami to brali młodzików obok żony i nie nazywali tego homoseksualizmem tylko nvm jak to rozumieli w ogóle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DoktorH 15 Napisano 48 minut temu (edytowany) 6 minut temu, taka_pokraka napisał: Tylko w kulturze europejskiej malowanie się jest przypisane do płci żeńskiej. Na przestrzeni dziejów i wielu miejscach na świecie było odwrotnie, że malowali się mężczyźni wojownicy. Ale wez pod uwagę, ze to dotyczyło malowania się powiedzmy rytualnego czy przynależności do jakiejś grupy. Natomiast jak ktos chce nakładać majijaz to niech nakłada, niezależnie od płci. Ja korzystam z usług salonów typu wycinanie skórek i to w zasciankowej Polsce jeszcze nie jest normalne. Edytowano 46 minut temu przez DoktorH Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 73 Napisano 46 minut temu Nie ma nic gorszego niż chlop zafiksowany na punkcie własnego wyglądu gorzej niż baba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 281 Napisano 44 minuty temu Przed chwilą, DoktorH napisał: Ale wez pod uwagę, ze to dotyczyło malowania się powiedzmy rytualne czy przynależności do jakiejś grupy. Natomiast jak ktos chce nakładać majijaz to niech nakładać, niezależnie od płci. Ja korzystam z usług salonów typu wycinanie skórek i to w zasciankowej Polsce jeszcze nie jest normalne. Moim zdaniem, to mało ważne dlaczego. To tylko nakładka kulturowa i tylko z niej to wynika z niczego innego. Tak, jak ktoś ma bardzo wątłą męskość, to boi się wszystkiego, wszystko mu ujmie męskości Dbanie o siebie i pielęgnacja nie ujmuje męskości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hoodoo 10 Napisano 43 minuty temu Ma podobną narcyzke to wszystko dobrze i pasi jak trzeba Mi się nie podoba quiet luxury, lubię Karyny brokatowe i wieśniackie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hoodoo 10 Napisano 39 minut temu To taka moda w stylu badź jak najbardziej nudna i bezpłciowa jak to możliwe oh ah no smutne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 73 Napisano 38 minut temu Jak i wszystko inne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 281 Napisano 37 minut temu 2 minuty temu, hoodoo napisał: Ma podobną narcyzke to wszystko dobrze i pasi jak trzeba Mi się nie podoba quiet luxury, lubię Karyny brokatowe i wieśniackie A ja chyba bardziej od guiet luxury i brokatowych karyn nie lubię clean girl I tego o jej ja nic nie robię, o jej ja to nawet rzęs nie maluje, cerę nawilżam tłuszczem ze smażenia ale tylko jak mi smaru samochodowego zabraknie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hoodoo 10 Napisano 37 minut temu W innym znaczeniu to pisze gramatyczna nazistko nastroszona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 73 Napisano 35 minut temu Najlepsze i tak są karyny które piszą jestem bez makijażu a maja zrobione brwi i usta xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 73 Napisano 35 minut temu A i rzęsy zapomnialam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 461 Napisano 34 minuty temu 10 minut temu, DoktorH napisał: Ale wez pod uwagę, ze to dotyczyło malowania się powiedzmy rytualnego czy przynależności do jakiejś grupy. Natomiast jak ktos chce nakładać majijaz to niech nakłada, niezależnie od płci. Ja korzystam z usług salonów typu wycinanie skórek i to w zasciankowej Polsce jeszcze nie jest normalne. Bo faceci nam podkradają radełko do obcinania skórek i sami o to dbają w domu. Zamierzam kupić teraz dwa ceramiczne pędzle do skórek z nawilżaczem. Jeden dla starego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 183 Napisano 34 minuty temu Czekam aż się upowszechni męska spódnica w naszym kraju. To też historycznie i geograficznie całkiem męski strój. Odwagi, panowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 73 Napisano 33 minuty temu Przed chwilą, Caryca pieprzowa napisał: Czekam aż się upowszechni męska spódnica w naszym kraju. To też historycznie i geograficznie całkiem męski strój. Odwagi, panowie. Zaraz wjado Szkoci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hoodoo 10 Napisano 29 minut temu Ciekawe czemu drag queeny mają w sobie fajna przesadę i dekadencje a babka po zmianie płci wygląda jak leszcz w stylu jakiś Ellot Page Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 73 Napisano 27 minut temu Bo podrabianie natury zazwyczaj kończy się marna podroba z temu. Takie są fakty. Tak jak lezby zazwyczaj wyglądają jak bucze a geje mają babski wajb. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach