Spaghetti .... 268 Napisano 8 godzin temu (edytowany) ''Mode na sukces'' tu widzę W skórcie ... dno. Edytowano 8 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 103 Napisano 8 godzin temu To co robisz w tym rowie Mariańskim? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 268 Napisano 8 godzin temu Staram się zapomnieć o przeszłości Patrycja, więc to nadal dobre miejsce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 103 Napisano 8 godzin temu Aha. A macochę tez tam teges? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iibedowski 0 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Staram się zapomnieć o przeszłości Patrycja, więc to nadal dobre miejsce a ty jeszcze nie w kaftanach pijaku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 268 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, WojciechWywaloński napisał: Aha. A macochę tez tam teges? Jak zwykle pyskata jesteś czerwony szlafroku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2124 Napisano 8 godzin temu Bo tutaj trzeba massimo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 103 Napisano 8 godzin temu Massimo z jukonu chyba. Tez lubi ostre wrażenia z kaloryferem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 268 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Bo tutaj trzeba massimo Wiadomo, inaczej to forum padnie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2124 Napisano 8 godzin temu 13 minut temu, WojciechWywaloński napisał: Massimo z jukonu chyba. Tez lubi ostre wrażenia z kaloryferem A ty co lubisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 103 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: A ty co lubisz? Ogrzać się zebrami. Nie muszę uderzać w nie glowa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2124 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, WojciechWywaloński napisał: Ogrzać się zebrami. Nie muszę uderzać w nie glowa Ja tam wolę przytulić się piersiami i objąć rękami. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 103 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ja tam wolę przytulić się piersiami i objąć rękami. Sysio woli wiadro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 268 Napisano 7 godzin temu 18 minut temu, WojciechWywaloński napisał: Massimo z jukonu chyba. Tez lubi ostre wrażenia z kaloryferem Widziałaś jak Magda S. wygląda na plaży ? Opalone nóżki, rączki i kapelusz klasa, a Ty siedzisz na kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 103 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Widziałaś jak Magda S. wygląda na plaży ? Opalone nóżki, rączki i kapelusz klasa, a Ty siedzisz na kafe Ja już wróciłam z plaży spalona jak kabanos. Dziękuję za troske Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2124 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, WojciechWywaloński napisał: Sysio woli wiadro Skąd znasz jego preferencje? Mówił ci o nich? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 103 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Skąd znasz jego preferencje? Mówił ci o nich? Z kripi harlekinow spod jego pazura. Mało wiesz o ukochanym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 203 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Skąd znasz jego preferencje? Mówił ci o nich? Caluśkiej kafeterii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iibedowski 0 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, WojciechWywaloński napisał: Ja już wróciłam z plaży spalona jak kabanos. Dziękuję za troske w tworkach nie ma plazy chyba ale dowcipna haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 268 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, WojciechWywaloński napisał: Ja już wróciłam z plaży spalona jak kabanos. Dziękuję za troske Jasne, pokazałaś tylko szlafrok, a opalenizy nie masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 103 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Iibedowski napisał: w tworkach nie ma plazy chyba ale dowcipna haha Gjenia albo lysa albo klaudia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 103 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Jasne, pokazałaś tylko szlafrok, a opalenizy nie masz Wez już skoncz i zmien płytę bo mnie wkùrwiasz. Z widmokiem se pogadaj bo on też ma różne wizje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 268 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, WojciechWywaloński napisał: Wez już skoncz i zmien płytę bo mnie wkùrwiasz. Z widmokiem se pogadaj bo on też ma różne wizje Ty sobie pogadaj, ja widzę Magdę jak wygląda i jaki ma charakter, a Ty masz jad i ból dupci plus ten czerwony szlafrok Ogólnie pupy nie urywasz, ale spoko jesteś Edytowano 7 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 103 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Ty sobie pogadaj, ja widzę Magdę jak wygląda i jaki ma charakter, a Ty masz jad i ból dupci plus ten czerwony szlafrok Ale co mnie obchodzi to? Zwal se pod zdjęcie i mi dùpy nie zawracaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 268 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, WojciechWywaloński napisał: Ale co mnie obchodzi to? Zwal se pod zdjęcie i mi dùpy nie zawracaj Ty zawracasz pupę i w...iasz się bez powodu, więc polecam Ci masażystę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 103 Napisano 7 godzin temu Nara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2124 Napisano 7 godzin temu 10 minut temu, WojciechWywaloński napisał: Z kripi harlekinow spod jego pazura. Mało wiesz o ukochanym 10 minut temu, Caryca pieprzowa napisał: Caluśkiej kafeterii To widocznie żartował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 103 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: To widocznie żartował Uroczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 268 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, WojciechWywaloński napisał: Nara Boni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 103 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Boni Idz się szykuj na rozwód i zostaw mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach