Spaghetti .... 268 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) ''Mode na sukces'' tu widzę W skórcie ... dno. Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 102 Napisano 1 godzinę temu To co robisz w tym rowie Mariańskim? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 268 Napisano 1 godzinę temu Staram się zapomnieć o przeszłości Patrycja, więc to nadal dobre miejsce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 102 Napisano 1 godzinę temu Aha. A macochę tez tam teges? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iibedowski 0 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Staram się zapomnieć o przeszłości Patrycja, więc to nadal dobre miejsce a ty jeszcze nie w kaftanach pijaku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 268 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, WojciechWywaloński napisał: Aha. A macochę tez tam teges? Jak zwykle pyskata jesteś czerwony szlafroku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2124 Napisano 1 godzinę temu Bo tutaj trzeba massimo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 102 Napisano 1 godzinę temu Massimo z jukonu chyba. Tez lubi ostre wrażenia z kaloryferem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 268 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Bo tutaj trzeba massimo Wiadomo, inaczej to forum padnie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2124 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, WojciechWywaloński napisał: Massimo z jukonu chyba. Tez lubi ostre wrażenia z kaloryferem A ty co lubisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 102 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: A ty co lubisz? Ogrzać się zebrami. Nie muszę uderzać w nie glowa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2124 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WojciechWywaloński napisał: Ogrzać się zebrami. Nie muszę uderzać w nie glowa Ja tam wolę przytulić się piersiami i objąć rękami. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 102 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ja tam wolę przytulić się piersiami i objąć rękami. Sysio woli wiadro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 268 Napisano 1 godzinę temu 18 minut temu, WojciechWywaloński napisał: Massimo z jukonu chyba. Tez lubi ostre wrażenia z kaloryferem Widziałaś jak Magda S. wygląda na plaży ? Opalone nóżki, rączki i kapelusz klasa, a Ty siedzisz na kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 102 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Widziałaś jak Magda S. wygląda na plaży ? Opalone nóżki, rączki i kapelusz klasa, a Ty siedzisz na kafe Ja już wróciłam z plaży spalona jak kabanos. Dziękuję za troske Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2124 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, WojciechWywaloński napisał: Sysio woli wiadro Skąd znasz jego preferencje? Mówił ci o nich? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 102 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Skąd znasz jego preferencje? Mówił ci o nich? Z kripi harlekinow spod jego pazura. Mało wiesz o ukochanym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 203 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Skąd znasz jego preferencje? Mówił ci o nich? Caluśkiej kafeterii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iibedowski 0 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WojciechWywaloński napisał: Ja już wróciłam z plaży spalona jak kabanos. Dziękuję za troske w tworkach nie ma plazy chyba ale dowcipna haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 268 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, WojciechWywaloński napisał: Ja już wróciłam z plaży spalona jak kabanos. Dziękuję za troske Jasne, pokazałaś tylko szlafrok, a opalenizy nie masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 102 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Iibedowski napisał: w tworkach nie ma plazy chyba ale dowcipna haha Gjenia albo lysa albo klaudia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 102 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Jasne, pokazałaś tylko szlafrok, a opalenizy nie masz Wez już skoncz i zmien płytę bo mnie wkùrwiasz. Z widmokiem se pogadaj bo on też ma różne wizje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 268 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, WojciechWywaloński napisał: Wez już skoncz i zmien płytę bo mnie wkùrwiasz. Z widmokiem se pogadaj bo on też ma różne wizje Ty sobie pogadaj, ja widzę Magdę jak wygląda i jaki ma charakter, a Ty masz jad i ból dupci plus ten czerwony szlafrok Ogólnie pupy nie urywasz, ale spoko jesteś Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 102 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Ty sobie pogadaj, ja widzę Magdę jak wygląda i jaki ma charakter, a Ty masz jad i ból dupci plus ten czerwony szlafrok Ale co mnie obchodzi to? Zwal se pod zdjęcie i mi dùpy nie zawracaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 268 Napisano 58 minut temu 1 minutę temu, WojciechWywaloński napisał: Ale co mnie obchodzi to? Zwal se pod zdjęcie i mi dùpy nie zawracaj Ty zawracasz pupę i w...iasz się bez powodu, więc polecam Ci masażystę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 102 Napisano 58 minut temu Nara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2124 Napisano 57 minut temu 10 minut temu, WojciechWywaloński napisał: Z kripi harlekinow spod jego pazura. Mało wiesz o ukochanym 10 minut temu, Caryca pieprzowa napisał: Caluśkiej kafeterii To widocznie żartował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 102 Napisano 56 minut temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: To widocznie żartował Uroczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 268 Napisano 54 minuty temu 2 minuty temu, WojciechWywaloński napisał: Nara Boni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 102 Napisano 53 minuty temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Boni Idz się szykuj na rozwód i zostaw mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach