WojciechWywaloński 107 Napisano czwartek o 22:15 Muza jak z podkastu 5 nie zabijaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2137 Napisano czwartek o 22:15 Tak dobrze widzisz Marcin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 107 Napisano czwartek o 22:16 Jestem Wojciech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2137 Napisano czwartek o 22:17 Przed chwilą, WojciechWywaloński napisał: Jestem Wojciech Piszę do ziemnuaka Marcina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 62 Napisano czwartek o 22:17 Kurde poprawili Klaudelize i strasznie szybko tera traci kcal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 276 Napisano czwartek o 22:17 Przed chwilą, Onaaaa napisał: Tak dobrze widzisz Marcin Pisał o makaronie, więc go skwitkowałem jak Ciebie śmieszko Udajesz, że nie widzisz prawdy, czy Widmo Cię tego nuczył ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 107 Napisano czwartek o 22:17 Jak ona się znajduje w dubaju bo ja nie rozumiem tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 62 Napisano czwartek o 22:18 i Andziax za tb lazi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach